• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2017

14:55

JOVIČIĆ: Ðilas je medijski tajkun lopovskih navika!

Politika

JOVIČIĆ: Ðilas je medijski tajkun lopovskih navika!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić je izjavio da je Dragan Ðilas "medijski tajkun lopovskih navika" koji jedino može da se pohvali brojem kriminalnih afera, te da je Beograd propadao dok se Ðilas bogatio

- Kada građani Beograda čuju bar deo onoga što im poručuje tajkun Dragan Ðilas, čiji je jedini cilj da, zajedno sa svojim prijateljem Šapićem i šefom Miškovićem, nanovo pljačka i njih i imovinu Beograda, jasno im je da osim jeftine demagogije, bujice laži i lažnih obećanja nema ništa ni da ponudi - rekao je Jovičić i podvukao:

- Dok se Dragan Ðilas u svojim promotivnim tekstovima razbacuje evrima i priča šarene laže trudnicama, porodiljama, penzionerima... oni najbolje znaju kako se taj isti Ðilas brinuo o njima dok je bio na vlasti - da im je ostao dužan.

Ðilas je, rekao je Jovičić u saopštenju medijima, ostao dužan trudnicama 240 miliona dinara, porodiljama 50 miliona dinara, penzionerima 255 miliona dinara, korisnicima socijalne pomoći 124 miliona dinara, deci 12 miliona...

Sve njegove (Ðilasove) dugove morala je da vrati aktuelna gradska vlast, koja danas redovno isplaćuje sve naknade, dodao je Jovičić.

- Kada već Ðilas pominje projekte u Beogradu i kako on odlično zna kako se to radi, građani ne mogu da se ne sete da je on odlično znao samo kako da im ukrade pare i da je, sa svojim prijateljem Šapićem, ostavio Gradu Beogradu i svim Beograđanima dug od 1,2 milijarde evra, koji je aktelna gradska vlast odgovornim radom prepolovila - istakao je Jovičić.

On je naglasio da se Ðilas, "medijski tajkun lopovskih navika", jedino može pohvaliti brojem kriminalnih afera - "od nabavke španskih tramvaja, podzemnih kontejnera, replika Terazija, preplaćenog, a nezavršenog mosta i mnogih drugih ''rekonstrukcija'' od kojih nije bilo nijedne, ni leti ni zimi, a da Ðilas, Šapić i Mišković nisu Beograđanima oteli pare".

Jovičić je istakao da će Srpska napredna stranka nastaviti da se ponaša kao i do sada domaćinski i da odgovorno raspolaže parama građana, da razvija finansijski stabilan Beograd.

- Dok se aktivno gradi na više od 1.100 gradilišta, smanjili smo nezaposlenost za 20.000, obnovili više od 200 fasada, asfaltirali više od 550 kilometra puta, uveli 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, nabavili nove autobuse, uredili 71 dečije igralište, uredili više od 20 parkova i uspešno sproveli brojne projekte i svakim danom činimo sve kako bismo Beogradu vratili stari sjaj i napravili bolje mesto za život - rekao je Jovičić, dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dada

pre 6 godina

Jovicic je rekao istinu! Svi mi znamo ko je Djilas,gradjani su se jednom opekli,dvaputa nece sigurno...

vukan

pre 6 godina

Upravo tako, dok je DS vladala, uzimao je para i poslova na kilograme.

mile

pre 6 godina

Sramno da se coveku koji je sva ova nedela ucinio ukaze bilo kakva podrska!

sasa

pre 6 godina

Malo mu bilo sto je pljackao Beograd pa bi sad opet da pljacka.

Bilja

pre 6 godina

Naravno da je Djilas medijski tajkun lopovskih navika. To je svima jasno kao dan.

Sonja

pre 6 godina

Đilas je već jednom iskoristio Beograd za lično bogaćenje. Građani to najbolje znaju i ne zaboravljaju.

GajbexG

pre 6 godina

Djilas bi da se vrati da ponovo unazadi ovaj grad ali sam siguran da nece imati podrsku gradjana koji ne zele da se vracaju na staro i vec vidjeno.

Maca

pre 6 godina

Mislim da su Beogradjani provalili Djilasa i da ce posle svega on samo moci da se pohvali da je ucestvovao.

Boban

pre 6 godina

Pljačkaš i tajkun Beogradskih komunalnih preduzeća je Đilas.

Sandra Šapić

pre 6 godina

Lopovčina tajkunska koja bi da sada ponovo pokrade gradsku kasu.

kristinad

pre 6 godina

Građani su svesni toga i neće glasati za njega!

Darko

pre 6 godina

Cela drzava je razarana za vreme demokrata, Djilas je bio zaduzen da unisti glavni grad.

dusan silni

pre 6 godina

Jovicic u pravu 100%,zuti su satrali i BG i Srbiju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17