• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2017

16:09

VULIN: Izetbegović ima problem sa istinom - TU NEMA POMOĆI!

Politika

VULIN: Izetbegović ima problem sa istinom - TU NEMA POMOĆI!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da član predsedništva BiH Bakir Izetbegović nema problem sa njim, već sa istinom koju Vulin zastupa, "i tu mu nema pomoći"

Izetbegović je ranije, u intervjuu beogradskom "Danasu", rekao da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić voditi politiku pomirenja, "a ulogu onih koji slabe pozicije oponenata, koji izgovaraju ružne i nedolične reči, nosiće pojedini mediji i političari nižeg ranga, poput Vulina ili Dodika".

- Politika Srbije je politika mira i pomirenja. Izetbegović to teško razume, a još teže prihvata. Zato je prošlo dve godine od pokušaja ubistva predsednika Vučića u Srebrenici a da niko nije kažnjen - istakao je Vulin.

On je ukazao da Izetbegović kaže da je BiH sastavljena od ravnopravnih naroda, ali napada Republiku Srpsku da je genocidna tvorevina, traži poštovanje za žrtve bošnjackog naroda, ali nikada nije došao u Bratunac da se pokloni pobijenim Srbima.

- Traži poštovanje integriteta BiH, ali bi da raskomada Srbiju. Traži hitno razgraničenje, a kada Vučić ubrza pregovore odmah ih blokira. Kada se vidi sa Vučićem spreman je na svaki dogovor, a čim izađe pred kamere pogazi reč - navodi se u saopštenju.

- Izetbegović je čovek bez reči, opasnih namera i dvolične politike. Izetbegović nema problem sa mnom, on ima problem sa istinom koju zastupam i tu mu nema pomoći - dodao je Vulin.

Ministar odbrane nalazi se u Moskvi, u delegaciji koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 6 godina

Ima on problem sa Srbima. Šta god Srbi uradili dobro ili loše, on će biti protiv toga.

Marina

pre 6 godina

Bakir nikada nije vodio politiku pomirenja već samo tenzija i sukoba.

Branko

pre 6 godina

Kao i njegov babo Alija, zrtvovao je mir za radi rata i interesa ZAPADA???!!!

Mita

pre 6 godina

Izetbegovic stalno i iznova baca zaokice ka pravcu Srbije.

Mita

pre 6 godina

Izetbegovic nije dobronameran kada su odnosi sa Srbijom u pitanju.

nick

pre 6 godina

Izetbegovic je covek koji hoce nastavi politiku svog oca. Njegova politika ne vodi BiH u dobrom smeru.

paco

pre 6 godina

Izetbegovic najpre ima problem sa mozgom pa onda sa istinom.

Mia

pre 6 godina

Izetbegović je neiskren i dvoličan, više puta mu je pružena ruka pomirenja koju nije prihvatio, već bi svaki put izmislio neku novu provokaciju.

dejan

pre 6 godina

Izetbegovic je neozbiljan politicar sto dokacuje svojim stavovima i ne sme se drzati za rec.

Milos

pre 6 godina

Taj covek ne uliva poverenje ni malo, niti voli Srbiju, i sa njim treba uvek biti na distanci. Jer covek koji iznosi u javnost ono sto je iznosio ne moze dobro misliti toj zemlji, tako da svaka saradnja sa istim moze biti kontraproduktivna.

Guta

pre 6 godina

Bakir Izetbegović ima problem sa svojim mozgom.

Zdravko

pre 6 godina

Izetbegović je nula od čoveka, koja želi da se meša u pitanje Kosova i Metohije i Raške oblasti, a da se njemu niko ne meša u pitanju BiH.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija