• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2017

16:35

RADULOVIĆ NEMILOSRDNO SPUSTIO TADIĆU: Boris protiv kriminala?! To je Trumanov šou!

Politika

RADULOVIĆ NEMILOSRDNO SPUSTIO TADIĆU: Boris protiv kriminala?! To je Trumanov šou!

Podeli vest

Lider DJB Saša Radulović nemilosrdno je "spustio" nekadašnjem prvom čoveku Demokratske stranke i bišem predsedniku Srbije Borisu Taidću

Radulović je, naime, odreagovao na izjavu lidera SDS da će "podržati onog kandidata koji obeća da će se boriti protiv kriminala", što je Raduloviću, očigledno dobro obaveštenom, bilo urnebesno smešno.

- Ovo je prosto neverovatno. Trumanov šou - kratko je, ali ubitačno prokomentarisao Radulović, sasvim jasno aludirajući na stanje kakvo je u Sbiji bilo dok je njom vladala žuta ološ elita, kojoj je na čelu bio upravo Tadić.

Informer

I koja se, baš zahvaljujući tome kako se ponašala i šta je radila dok je bila na vlasti, na vlast više vratiti neće. A i Radulović to dobro zna.

KAKAV ČOVEK, STRAŠAN ČOVEK! Tadić bi da hapsi Koštunicu - optužio ga da je kriv za paljenje ambasade SAD?!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija