• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2017

14:58

​VUČIĆ: Srbija ne glasa na štetu Rusije!

Politika

​VUČIĆ: Srbija ne glasa na štetu Rusije!

Podeli vest

Srbija ne glasa na štetu Rusije, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom izjašnjavanja srpskog predstavnika protiv Rezolucije o Krimu u UN

Vučiću je, nakon predavanja na Moskovskom državnom institutu međunarodnih odnosa, postavljeno pitanje povodom izjašnjavanja protiv rezolucije, kao i kakav je stav Srbije po pitanju situacije na Krimu.

- Odgovoriću ono što mogu i što smem kao predsednik Srbije. Posao Srbije je da ne naškodi Rusiji. Srbija ne glasa na način koji bi štetio interesima Rusije. To se nikad nije desilo ni u jednom međunardnom forumu - rekao je Vučić.

- Ipak, morate da razumete i našu poziciju u vezi sa Kosovom, ali mislim da ste moju poruku dobro razumeli - rekao je srpski predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiki

pre 6 godina

Srbija ne glasa na stetu Rusije . Posao nas je da ne stetimo interese Rusiji i to se nikada nije desilo niti ce. Mi se uzajamno postujemo i podrzavamo i zaista su nam pravi prijatelji.

Zorica

pre 6 godina

Браво, царе наш! Уз Русију,него шта! Хвала председнику Вучићу што нам је о Светом Николи саопштио најлепше вести, а које смо, уз много зебње, и очекивали! Хвала председнику Путину што је Русију поново учинио поносном, а Србију спокојном! Живеле Русија и Србија!

maja

pre 6 godina

Rusija nas podržava i normalno da ćemo mi uzvratiti istom merom.

Limun

pre 6 godina

Rusi su bili uz nas kad god je bilo potrebno, pa ćemo i mi biti uz njih.

Una

pre 6 godina

Ova vlast nikada nije ni išla lakšim putem koji daje kratkoročne rezultate,već uvek težim,ali pravim,stabilnim putem, koji je dobra potpora generacijama koje ostaju iza nas.

mila

pre 6 godina

Srbija brizljivo cuva svoju slobodu i nezavisnost.Mozda je put tezak, ali mi smo istrajni da uspemo u toj borbi.

Lola

pre 6 godina

Nadam se i da nikad nece, tako treba da ostane.

KAJA

pre 6 godina

Uzajamna podrška dva bratska pravoslavna naroda!

Nana

pre 6 godina

Srbija ce Rusiji uvek pruziti maksimalnu podrsku kao sto je i do sada radila.

mala

pre 6 godina

Srbija ce stati uz svoju prijateljsku zemlju, Rusiju.

Roki

pre 6 godina

Srbi nikada neće naneti bilo kakvu štetu Rusiji i Rusima, obzirom da su se oni pokazali i dokazali kao naši pravi prijatelji. Putin je nebrojeno puta branio srpske interese i mi mu ne smemo zabiti nož u leđa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija