• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2017

15:50

SNS: Jeremić na sve spreman, samo da bi otimao pare građanima!

Politika

SNS: Jeremić na sve spreman, samo da bi otimao pare građanima!

Podeli vest

Gradski odbor SNS Niša saopštio je danas da je Vuk Jeremić, koga naziva portparolom surčinskog klana, "spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima"

"Kriminalna organizovana banda predvođena šefom surčinskog klana Milanom Narandžićem Limunom, njegovim pomoćnicima, ništa manjim kriminalcima, Zoranom Bašanovićem i Ljubomirom Šubarom, ponovo laže narod preko Vuka Jeremića, portparola surčinskog klana", kaže se u saopštenju.


Niški SNS navodi i da se Jeremić kao "Tadićev ministar spoljnih poslova" borio za tzv. nezavisno Kosovo dok je otimao milione evra iz državne kase na dnevnice, skupocene hotele...

"Kada se Limun, Bašanović i Šubara jave preko Jeremića i pomenu u istoj rečenici paljenja automobila i političke naloge, jedino što građani Niša mogu odmah da konstatuju je da tu definitivno nisu čista posla, posebno kada se ima u vidu da govore o preminulom koji ima kriminalni dosije i koji je sam aktivirao bombu", navedeno je u saopštenju.

Kako kažu ono u šta su građani sasvim sigurni jeste da lažima Jeremića nema kraja, "i da je spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima Miškovićem, Đilasom, Šapićem i pištoljdžijom Jankovićem, uz nezaobilazne Obradoviće, Šutanovce, Živkoviće".

Gradski odbor SNS ističe da pruža punu podršku pripadnicima policijskih snaga i veruje da će i ovaj put pokazati profesionalizam i privesti pravdi sve izgrednike koji se oglušuju o zakon na ulicama Niša.

Ranije danas Narodna stranka čiji je predsednik Jeremić navela je da je upozorila da nasilje sve više ugrožava imovinu, ali i živote građana Niša, da veruje u kompetentnost niške policije i istražnih organa i "zato nalazi samo jedno objašnjenje činjenice da ni nakon sedam paljevina automobila nema ni privedenih ni osumnjičenih lica - političku pozadinu ovih slučajeva".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
uros

pre 6 godina

Neka suruje sa kim hoce, narod ce to prepoznati na izborima!

Anja

pre 6 godina

Narod ne podrzava lazova i coveka koji radi svom narodu iza ledja .

Anja

pre 6 godina

Jeremic bi samo da se bogati na racun naroda , e pa nece moci .

Jana

pre 6 godina

Jeremić je prodao Srbiju za šaku dolara i lagodan život u Njujorku.

Nevena

pre 6 godina

Odavno je poznato da je Vuk Jeremić spreman na sve da bi se domogao novca i sebe obezbedio.

provincijalka

pre 6 godina

Jermic je hodajuce zlo jer samo zeli da poboljsa svoj status - ne interesujemo ga mi.

Draga

pre 6 godina

Jeremic je navikao na skupa jela i pica kao i luksuzne hotele pa smatra da gradjani Srbije trebaju to da placaju.

natasa

pre 6 godina

Jeremić bi sa Đilasom zaboravio interese Srbije, vodiće računa samo o sebi i ličnom interesu.

Bibana

pre 6 godina

Jeremic dok je bio na funkciji ministra spoljnih poslova nista nije uradio za svoju zemlju vec samo za licni interes,svoja poznanstva je koristio u privatne svrhe a novac gradjana Srbije je smatrao kao licnu svojinu.

NEMANJA

pre 6 godina

Gradski odbor SNS-a Nisa daje maksimalnu pruza punu podrsku pripadnicima policijskih snaga i veruje da ce i ovaj put pokazati profesionalizam i privesti pravdi sve izgrednike koji se oglucuju o zakon na ulicama Nisa.Ovde Vuk Jeremeic je umesao svoje prste preko svojih satelita kako bi pljackao narod.

nena

pre 6 godina

Taj mafijaški potrčko jeremić je apsolutnona sve spreman.

lale

pre 6 godina

Taj Vuk tadićev mezimac bi zarad vlasti i preko mrtvih ljudi gazio.

Bibi

pre 6 godina

Sadašnja vlast i građani ti neće dozvoliti da kardeš i otimaš od sirotinje. Dosta je bilo.

Bilja

pre 6 godina

Jeremiću više niko ne veruje, sve laži su mu otkrivene.

Maja

pre 6 godina

Zamislite samo da je Janković postao predsednik pa sada bi se cela Srbija grčila i grcala u dugovima.

mala

pre 6 godina

Nemaju sanse kako Jeremic, tako Jankovic ni drugi. Narod je njih dovoljno upoznao da bi im pruzio opet sansu.

mala

pre 6 godina

Svi oni su spremni za sve i svasta, samo sto im narod nece dati sansu za takvo uzivanje.

Moka

pre 6 godina

Sudeci po bahatom trosenju novca, neko je morao da reaguje protiv Jeremica. Toliki novac nije mogao legalno da stekne. Ocito da se bavio mutnim radnjama.

Koca

pre 6 godina

Samo ne mozemo da dokucimo odakle Jeremicu toliki novac? Treba o tome nesto objaviti, ko raspolaze sa nekim podacima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija