• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

21.12.2017

21:47

SRBIJA NA METI PENTAGONA ZBOG PUTINA: Hoće da znaju šta nam je sve Rusija dala od naoružanja i vojne tehnologije!

Politika

SRBIJA NA METI PENTAGONA ZBOG PUTINA: Hoće da znaju šta nam je sve Rusija dala od naoružanja i vojne tehnologije!

Podeli vest

Američko ministarstvo odbrane objavilo je da će zajedno sa Stejt Departmanom, a po nalogu Kongresa SAD, tokom naredne godine izvršiti procenu saradnje svih država zapadnog Balkana sa SAD, ali i Ruskom Federacijom u oblasti odbrane

Izveštaj o tome dostaviće nadležnim komisijama američkog zakonodavnog tela.

U federalnom zakonu o budžetu i planovima SAD za odbranu za 2018. godinu, koji je prošle nedelje stupio na snagu, precizira se da taj izveštaj treba da sadrži i detaljne informacije o vojnoj saradnji BiH, Srbije, Kosova zasebno, kao i Makedonije sa Rusijom.

NATO SE MORA SPREČITI DA UMARŠIRA U BANJALUKU: Republika Srpska se suočava sa najvećom pretnjom ikad!

- Izveštaj mora da sadrži listu naoružanja, odbrambenih sistema i vojne tehnologije vredne milion ili više dolara, koje je dobila ili kupila bilo koja država zapadnog Balkana od 2012. godine. 

NATO NA SRBIJU SRUČIO OSAM HIROŠIMA: General Lazarević otkrio podatke o pravim razmerama agresije na našu zemlju!

Takođe mora da sadrži i opis učešća vojnih snaga u treninzima i vežbama sa Rusijom u istom periodu, kao i opis ugovora o saradnji u koje su ušle zemlje regiona sa Rusijom.

Public

Osim toga, Vlada SAD će Kongres morati da upozna i sa procenom "obaveštajne saradnje država zapadnog Balkana sa Rusijom", kao i o posledicama te saradnje po interese SAD i NATO - ne samo država regiona već i država koje graniče sa Zapadnim Balkanom.

MIGOVI IZ RUSIJE SPREMNI NA PROLEĆE! Srbija dobija i šest helikoptera, a iz Belorusije još aviona kao i S-300!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 6 godina

Ti Ameri stvarno nisu normalni, kome oni polazu racun sta imaju od naoruzanja???!!!! Koga oni obavestavaju kakvo i koliko oni naoruzanja daju zemljama koje okuzuju Rusiju????!!!! Koliko su samo naoruzanja bacili iz aviona Islamistima u Siriji i sta sve ne rade po svetu???!!! Mislim da ne postoiji mjerna jedinica a ni instrument koja mozde da izmeri njihovo licemerstvo???!!! SAD postoji oko 240 god. u tom vremenu je 222 god. ratovala po svetu, koje i kome bi trebali da daju????!!!!!!

XXL

pre 6 godina

Naravno da će tražiti sve to kao i pred bombardovanje kada im je dozvoljeno da preleću i snimaju topografiju i konfiguraciju Srbije zarad potrebe američke armije i njihovih krstarećih raketa kako bi bile što preciznije.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija