• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.12.2017

11:16

(VIDEO) KRSTIĆ ZA PINK: Vučić posetom Moskvi UČVRSTIO EVROPSKI PUT SRBIJE!

Politika

(VIDEO) KRSTIĆ ZA PINK: Vučić posetom Moskvi UČVRSTIO EVROPSKI PUT SRBIJE!

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ističe da rukovodstvo Srbije u situaciji zategnutih političkih odnosa na međunarodnoj sceni nastoji da državu spasi nevolja

- U situaciji gde je sve vidljivija multipolarnost na svetskoj sceni, Vučić i rukovodstvo Srbije pokušavaju da nađu što bolju poziciju za našu zemlju igrajući na kartu dobrih odnosa sa svim velikim silama – istakao je Krstić.

Printscreen TV Pink

 - Da li je to realno i moguće? U velikoj politici nije nikada bilo ovoliko neizvesnosti. Iz mog ulgla igranje na jednu kartu možda nije siguran dobitak, ali se okolnosti na svetskoj sceni mogu lako promeniti – poručio je on.  

Krstić je rekao re je predsednik Vučić na sastanku sa Putinom napravio važan potez, jer već neko vereme postoji ideja o promeni formata pregovora, u kojima Priština traži uvođenje SAD kao faktora pregovora. 

VI ĆUTITE, A MI ŠALJEMO ORUŽJE! Otkrivamo šta su se u Moskvi dogovorili Putin i Vučić!

- Mislim da je vest da je Rusija spremna da uzme ulogu u pregovorima odvraćanje onih kojih imaju ideju promene formata, a protiv toga je i EU – ocenio je Krstić.

On je dodao da Vučićeva poseta Moskvi na neki paradoksalni način učršćuje evropski put Srbije.

Govoreći o odluci Gneralne skupštine UN da stavi van snage odluku Donalda Trampa da Jerusalim proglasi glavnim gradom Izraela, Krstić je rekao da je iznenađenje da je jedna takva super sila dozvolila sebi poraz u GS UN. 

Printscreen TV Pink

- Izbegavam da kažem da Tramp vodi jednu vrstu bahate politike pošto se sve nadam da će njegova pozicija predsednika SAD doneti neke pomake na Balkanu. Bojim se, ipak, da se Tramp ne snalazi u međunarodnoj politici i da Amerika nije više zemlja koja je u stanju da reši probleme, već koja stvara nove probleme – ocenio je Krstić.

OTKRIVAMO! Predsednik Vučić dobio titulu POČASNOG DOKTORA Moskovskog državnog instituta!

Pomoćnik glavnog urednika “Pečata” Nikola Vrzić rekao je da konstanta američke politike na Balkanu jesu napori da se eliminiše svaki uticaj Rusije.

 -Nedavno je objavljena strategija Altlanskog saveta iz Vašingtona strateško pomirenje Srbije i SAD, koje podrazumeva kapitulaciju naše zemlje i prekid odnosa sa Rusijom – naveo je Vrzić. 

Printscreen TV Pink

Kako kaže ta strategija najavljuje jaču američku ofanzivu na Balkanu. Vrzić ukazuje na trend možda neočekivanog nastavka američke izolacije. 

VUČIĆ: DOBILI SMO POTVRDU PUTINA! Rusija spremna da se uključi u DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE!

- Amerika gubi uticaj,a to pokazuje i ovo glasanje u GS UN. Uveren sam da Amerika nije sposobna da vodi sukobe na toliko različitih strana – dodao je Vrzić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milija

pre 6 godina

Apsolutno se slažem sa ovim mišljenjem, ima više jakih argumenata za to.

Mane

pre 6 godina

Posetom Moskvi Vučić je učvrstio sigurnost i bezbednost Srbije, a što je za nas najbitnije, a za EU nas ne zanima.

mladen

pre 6 godina

Evropski put Srbije je sirom otvoren samo se ceka vreme da prodje i to da se realizuje...

mala

pre 6 godina

Verujem da ova saradnja se moze dici na jos veci nivo.

Jasna

pre 6 godina

Drago mi je sto Srbiju podrzavaju velike svetske sile, zahvaljujuci politici mira i stabilnosti koju vodi.

Sale

pre 6 godina

Ukoliko nas EU bude ucenjivala zbog prijateljstva sa Rusijom, onda treba da se zapitamo da li za nas ima nade u EU.

aca

pre 6 godina

Evropa će shvatiti da je saradnja sa Rusijom izrazito važna.

Mita

pre 6 godina

Poseta Rusiji ostace upamcena po brojnim sporazumima koji su tamo potpisani.

Nikola

pre 6 godina

Moramo da imamo dobre odnose i sa EU i sa Rusijom.

Bilja

pre 6 godina

Mislim da smo ovim dokazali da brinemo o sebi i svojoj drzavi, i da je jedino to sto je bitno!

Milos

pre 6 godina

Uz podrsku Rusije, bicemo zasticeni. Ovim smo dokazali da imamo jakog saborca i podrsku u svakom trenutku!

toma

pre 6 godina

Srbija će postati spona između Istoka i zapada

GajbexG

pre 6 godina

Gledao sam ovu emisiju, jako dobra i zanimljiva je bila.Krstic prilicno lepo govori i cinjenica je da Vucic vodi dobru politiku.

Vuk

pre 6 godina

Srbija je na dobrom putu. Veliki trud je ulozen i naravno da se ocekuju pozitivni rezultati.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija