• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2017

16:05

SNS: Tajkunsko kriminalna banda bi da spreči razvoj Beograda

Politika

SNS: Tajkunsko kriminalna banda bi da spreči razvoj Beograda

Podeli vest

Tajkunsko kriminalna banda se ponovo okuplja - Ðilas, Šapic, Miškovic, Janković, Jeremić i lopovi Bašanovic i Šubara, a osim pretnji i bahatosti, nikakav program i ideju nemaju, saopštio je danas Gradski odbor SNS Beograd

Njima se, kažu, priviđau aždaje, a sve političke neistomišljenike bi da biju u glavu i vešaju na bandere.

 - Jeremić i njegov šef Milan Narandžić Limun, šef surčinskog klana, sa Zoranom Bašanovićem savetnikom premijera Zaeva, i Ljubomirom Šubarom, koji je oteran iz Agencije za privatizaciju zbog krađe i lopovluka, jesu jezgro opozicije koju predvode Ðilas, Šapic i Mišković - navodi gradski odbor naprednjaka. 
Ocenjuju da je skandalozno da o nečijem "stanju svesti" govori Jeremić za koga kažu da je zloupotrebljavao državnu funkciju i novcem građana Srbije putovao privatnim avionima na egzotične destinacije, potrošio 3,6 miliona evra narodnih para, a na ime dnevnica uzeo još 55.000 evra. 

 - Kada se pogleda spisak imena koji žele da spreče razvoj Beograda-Ðilas, Šapic, Miškovic, Limun i njegov potrčko Jeremić, Janković, Šutanovac, Živković, Radulović, jasno je da jedino oko čega mogu da se dogovore jeste pljačkanje Beograda, ponovno zaduživanje za 1,2 milijarde evra, ispumpavanje državnog novca i obezbeđivanje isključivo i samo lične koristi -  navodi se u saopštenju. 

Kako ističu, za razliku od bande koja je opljačkala Beograd i Srbiju, odgovorni ljudi iz Srpske napredne stranke brinu i brane interese građana Srbije i Beograda, vole svoj grad i državu i rade u najboljem interesu svih građana.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 6 godina

Jasno je gradjanima, kada pogledaju koliko se danas radi, da je prethodna vlast pokrala novac.

Una

pre 6 godina

Beograd se razvija svakim danom sve vise i to zahvaljujuci sadasnjoj vlasti.

Djordje

pre 6 godina

Sada kada pocinje da se puni budzet, oni bi da opet sve strpaju u svoje dzepove, sramota.

Dragana

pre 6 godina

Ne sme se to dozvoliti. Konacno je Beograd poceo da se razvija!

Marijana

pre 6 godina

Lopovi bez obraza bi opet da dodju na vlast i pokradu sve sto je ostalo. Malo im je bilo u prvom mandatu!

petra nesa

pre 6 godina

Pa naravno da zele da opet pljackaju drazvu.Prvo bi preko Beograda a onda bi krenuli po celoj drazvi.Uopste je poznato da su koristili sve moguce prevare i pravili razne malverzacije da sto vise opljackaju ovu drazvu,ali tome se stalo na put i sada nas predsednik Aleksandar Vucic podize drzavu na zdrave i stabilne noge. A novi nadimak nasih opozicionara ili lopova je ,,BRACA DALTON,, sa divljeg zapada..

GajbexG

pre 6 godina

Fino drustvo se skupilo.Sve postenjacina do postenjacine.Na sve su oni spremni samo nd na poraz koji im sledi na izborima.

kristinad

pre 6 godina

Sreća, pa se ne pitaju oni nego građani!

Miona

pre 6 godina

Dzaba ima silna okupljanja i prljavi planovi,nece proci!

lantern

pre 6 godina

A kad su oni pa imali neki program i ideju? Ionako džabe se okupljaju.

Milka

pre 6 godina

Ti tajkuni samo zele da nas unazade i pokradu.

Nikodija

pre 6 godina

Tajkuni samo zele da se dokopaju vlasti i kradu od naroda, ali narod im to nece dozvoliti.

Nikola

pre 6 godina

Tako nesto ne smemo dozvoliti.Sns je do sada pokazao koliko mu je stalo do naseg grada.

Orleanka

pre 6 godina

Tajkune treba oduvati sa političke scene! Svi znamo kako su nas uništili kada su bili na vlasti!

Vila

pre 6 godina

Beograd je danas mesto u kome se lepo i rado zivi i zato narod podrzava SNS

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija