• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.12.2017

11:59

DOLIJAĆE FALSIFIKATORI SNS LETKA! Policija pokrenula postupak zbog zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke u Kostolcu!

Politika

DOLIJAĆE FALSIFIKATORI SNS LETKA! Policija pokrenula postupak zbog zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke u Kostolcu!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova započeli su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, predistražni postupak povodom falsifikovanja i zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke i širenja na društvenim mrežama slike letka kojim se građani Kostolca pozivaju da slikaju glasački listić na sutrašnjim lokalnim izborima, kako bi za to dobili novčanu nadoknadu od 5.000 dinara

Odmah po pojavi ovog materijala sa neistinitim sadržajem o događaju je obavešten nadležni tužilac koji je naložio da se sa svima koji su delili sliku na društvenim mrežama obavi razgovor u svojstvu građana.

PRLJAVA OPOZICIONA PODMETAČINA U KOSTOLCU! Prvi na listi Dveri deli FALSIFIKOVANI LETAK SNS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija