• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.12.2017

17:51

VULIN: Pokret socijalista ne menja dresove!

Politika

VULIN: Pokret socijalista ne menja dresove!

Podeli vest

Pokret socijalista je spreman za izbore, i o Srbiji nikada više neće odlučivati DOS-ovski tajkuni, već samo snaga njenih građana, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, na Svečanoj sednici Pokreta žena socijalista

- Pokret socijalista je spreman za izbore. Pokret socijalista svoj put jasno vidi tamo gde je oduvek bio. Mi ne menjamo dresove. PS nikada ne može da bude sa onima koji su ovu zemlju opljačkali kroz pljačkašku privatizaciju, onima koji su ovu zemlju doveli u zavisnost od stranih centara moći, koji su od ove zemlje pokušali da naprave nekakvu koloniju - istakao je Vulin.
On je dodao da PS vidi da se ovde okupljaju tajkuni, vidi "i Ðilasa i Jeremića, i Miškovića i ne možemo da ne budemo protiv njih".

Vulin je napomenuo da "DOS-ovi tajkuni dižu glavu, DOS-ovi tajkuni hoće onu zemlju pljačkaške privatizacije, DOS-ovi tajkuni hoće da vrate i grad Beograd i Srbiju u ono vreme kada su ovde odlučivali ambasadori i ono vreme kada se ovde kroz pljačkašku privatizaciju otimalo sve što su generacije stvorile".
- Mi ćemo im biti brana i zajedno sa Srpskom naprednom strankom učinićemo sve da se Ðilasi i Miškovići nikada više ne pitaju u ovoj zemlji i da nikada ne odlučuju snagom svog novca, već ovom zemljom može da odlučuje samo snaga njenih građana - istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

Obraćajući se ženama na svečanoj sednici Pokreta žena socijalista, Vulin je istakao i da Pokret socijalista kao partija levice pridaje veliki značaj i rodnoj ravnopravnosti i socijalnoj zaštiti posebno kada je u pitanju zaštita majki i kada je u pitanju zaštita deteta. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija