• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.12.2017

11:30

​SNS: DS ometa izborni proces u Pećincima!

Politika

​SNS: DS ometa izborni proces u Pećincima!

Podeli vest

Srpska napredna stranka saopštila je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima

"Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS uznemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS napali su građane psujući ih", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, ni to im nije bilo dovoljno nego je izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i, kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a, bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

Srpska napredna stranka ističe da sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje nad građanima kako bi ih sprečili da glasaju po svojoj volji, i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

"Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada", piše u saopštenju SNS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ika

pre 6 godina

Znaju oni da im je to jedini nacina da se dokopaju vlasti. Zato to i rade. Ali, tesko ce im proci.

Sanja

pre 6 godina

E pa to je od njihove nemoći političke, znaju da će da izgube izbore pa ne znaju šta s tim.

cune

pre 6 godina

Apelujem na građane opština gde se odžavaju izbori da obaveste organe reda ko ih ometa u izlasku na izbore.Jedino je SNS ,koji vas vodi u lepu budućnost vas i vaše dece.

Nikola

pre 6 godina

DS nema glasače pa su napravili sačekušu ispred biračkih mesta u Pećincima i tako napadaju sve birače koji dodju da izvrše svoje građanske dužnosti. Sramota je na šta je spao DS.

ema

pre 6 godina

za njih je tesko biti fer igrac i ostati normalan.

Sara

pre 6 godina

To i lici na aktiviste DS-a. Strasni su i za svaku osudu!

Mirjana D

pre 6 godina

Na ovaj nacin demokrate su jos jendom pokazale pravo lice.

Gavrilo

pre 6 godina

Jedino izazivanjem haosa, DS može ostati u fokusu dešavanja, pošto im je rejting takav da je cenzus ono za šta se bore.

Nikola

pre 6 godina

DS je na pragu jos jednog poraza pa im to tesko pada.

MARINA 32

pre 6 godina

Pa nista neobicno od onih koji su vladali opstinom Pecinci mnogo godina pa su izgubili poverenje gradjana sada iy totalne nemoci da bilo sta promene pribegavaju sili, bahatosti. Ali to svakako nece uplasiti gradjane da izadju na izbore i svoj glas daju sadasnjoj vlasti koja je mnogo toga uradila dobrog za gradjane Pecinaca.

jecka

pre 6 godina

ometa jer drugacije ne mogu privuci paznju na sebe,propali su nacisto kad su spali na ovakve radnje.

Teodor

pre 6 godina

Jerkov i Salak režirano su pravili incidente nasilnim ulaskom i snimanjem biračkih mesta.

Gorana

pre 6 godina

Krivične prijave podneti protiv Jerkov i Salak, na silu su ulazili i snimali biračka mesta a nakon isterivanja pravili navodne snimke incidenta-

Igor

pre 6 godina

Nasa opozicija nikada nije radila za dobrobit srbije. Hvala bogu da je narod to na vreme shvatio.

Atomskimrav

pre 6 godina

Cim vide da gube oni pocinju sa skandalima.

Higija

pre 6 godina

Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada. DS je stranka koja je uništila našu državu i naš narod.

Bojana

pre 6 godina

Traze fer i postene izbore, a prvi maltretiraju i napadaju ljude kako bi glasali za njih. Pa sta je tu fer i posteno, demokratski?

Miki

pre 6 godina

Mogu da rade sta hoce, gradjani znaju za koga glasaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija