• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.12.2017

16:02

KOLINDA: Očekujem posetu Vučića naredne godine!

Politika

KOLINDA: Očekujem posetu Vučića naredne godine!

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je preduslov rešavanja otvorenih pitanja koje Hrvatska ima sa susedima otvoren i redovan dijalog, kao i da očekuje da će se poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj ostvariti naredne godine

- Pojedina otvorena pitanja ne bi trebala davati ton ukupnim odnosima, već bi upravo pozitivna ukupnost odnosa sa pojedinim susedom trebala biti podsticaj rešavanju tih pitanja. Očekujem da će se poseta predsednika Vučića ostvariti u godini koja je pred nama - rekla je Grabar Kitarović u intervjuu "Večernjem listu".

Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, najavljivana je ranije tokom ove godine i očekivalo se da bude realizovana novembru, ali je odložena zbog napete političke atmosfere koja je tada vladala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maša

pre 6 godina

Vućić je rekao da sigurno dolazi. Svaku priliku koja doprinosi miru i saradnji, on ne propušta.

Fako

pre 6 godina

Takva poseta bi pozitivno uticala na odnose dve zemlje.

Marina

pre 6 godina

Samo se vi prvo komšije presaberite i zaboraite vašu prošlost i odreknite se omalovažavanja Srba i veličanje ustaša.

Danilo

pre 6 godina

Srbija je uvek spremna za saradnju i za razgovore.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija