• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2017

20:54

GDE STE SADA ŽUTI?! Spektakularna pobeda SNS u Pećincima

Politika

GDE STE SADA ŽUTI?! Spektakularna pobeda SNS u Pećincima

Podeli vest

Na danas održanim lokalnim izborima u Pećincima lista koju predvodi Srpska napredna stranka osvojila je neverovatnih 77,7 odsto glasova, dok je koalicija DS-LDV dobila tek 2,8 procenata

Lista "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić" u Pećincima je osvojila je čak 77,77 odsto glasova građana,d važećih listića čak 79 odsto glasova.

Građani su odlukom da podrže tu listu pokazali da su prepoznali dosadašnji rad Srpske napredne stranke koja je u Penćincima prethodnih četiri godina bila na vlasti. Prepoznat je napredak koji je ova opština ostvarila iako su im Demokrate ostavile dug od čak 5 miliona evra. Građani su na ovim izborima odlučili da daju glas za napredak i boljitak. 

ALEKSANDAR VUČIĆ O LOKALNIM IZBORIMA: Ubedljiva pobeda SNS govori da OBIČAN NAROD NE MOŽETE PREVARITI!!

Da podsetimo, vanredni lokalni izbori održani su danas u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu, a zabeležena je velika izlasnost na skoro svim biralištima.

Prema podacima, izlaznost je do 18 sati u Pećincima 64,05 odsto, u Mionici 66,33 odsto, u Kostolcu 45,5 odsto, a u Negotinu 32,73 odsto.

Prema podacima Opštinske izborne komisije, na vanrednim lokalnim izborima u opštini Preševo do 17.00 časova glasalo je oko 44 odsto od 38.860 upisanih birača.

Birališta u ovih pet opština zatvorena su u 20 sati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pronalazac

pre 6 godina

Takozvani zuti kuju plan da dodju do nekog rezultata u Beogradu,smiljaju prevare kojima bi nasankali mozda nekoliko pojedinaca koji ce im dati glas,a kao i da zadrze pojedince koji su do sad bili za njih.

tića

pre 6 godina

Nadam se da će se sada DS vratiti u svoju rupu i pokriti ušima.

Sara

pre 6 godina

Od zute politike izgleda nema nista. Ljudi vise ne veruju njihovim lazima. Rezultati izbora to najbolje dokazuju!

Daca

pre 6 godina

Ni razne mahinacije im nisu pomogle,SNS je zakon i postovanje za dela koje su ucinili,zato su zasluzeno i pobedili.

goran

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da su se uopste necemu nadali!

Miroslav

pre 6 godina

Realna pobeda SNS-a , dosta je bilo praznih priča,hajde malo da vrednujemo rezultate

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija