• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.12.2017

08:56

DAČIĆ: O beogradskim izborima prvo ćemo razgovarati sa SNS

Politika

DAČIĆ: O beogradskim izborima prvo ćemo razgovarati sa SNS

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će SPS prvo razgovarati sa Srpskom naprednom strankom o tome da li će na beogradskim izborima nastupiti sa jednom ili sa odvojenim listama, a da će ukoliko se odluči da budu na odvojenim listama onda socijalisti moći da razgovaraju o tome ko bi još učestvovao na njihovoj listi

Upitan da li je koalicija SPS - JS - SRS u Mionici najava saradnje za izbore za Skupštinu Beogradu, Dačić je za Radio-televiziju Srbije kazao da nije najava saradnje za beogradske izbore, ali da sve rezultate treba imati u vidu, zato što bi to možda moglo da bude. 
- Ne kažem da će biti, niti da smo razmišljali... O gradskim izborima prvo ćemo razgovarati sa Srpskom naprednom strankom, da li idemo na jednu listu ili na odvojene liste. Ukoliko idemo na odvojene liste, onda možemo da razgovaramo ko bi još učestvovao sa nama na listi - rekao je Dačić.

Dačić je ponovio da bi voleo da bude i parlamentarnih izbora zbog svih koji "horski govore krijući se jedan iza drugog, a pojedinačno uopšte ne smeju da se pojave".

- Baš me interesuje kako bi se ponašali kad bi bili parlamentarni izbori - rekao je Dačić i dodao da SPS zadovoljan rezultatom iz Mionice gde je koalicija SPS, Jedinstvene Srbije i Srpske radikalne stranke osvojila oko 15 odsto glasova.

Dačić je kazao da je zajedničkim nastupom SPS sa SNS na lokalnim izborima u Pećincima, Negotinu i Kostolcu pokazano da njihova koalicija ima sinergiju i da je prihvaćena medju gradjanima.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mimi

pre 6 godina

Dobro su funkcionisali, netreba ništa da se menja.

Matanović

pre 6 godina

Logično. Zna on gde će najbolje da se ogreje!

Marija

pre 6 godina

Sns i bez sps moze pobediti u Beogradu ali je odluka o koaliciji ili ne na strankama zbog koalicije u samoj vladi.

Vanja

pre 6 godina

Dogovor među koalicionim partnerima mora da postoji. .SPS može da odluči da samostalno izađe na izbore u beogradu, ima pravo da proveri kako stoji kod građana.

BANE

pre 6 godina

Ukoliko nastupe sa SNS-om, mogu se nadati velikoj pobedi.

Milan

pre 6 godina

Prvo treba da porazgovaraju sa SNS-om jer sa njima imaju odlične rezultate i treba da nastave saradnju i na Beogradskim izborima.

Dragan

pre 6 godina

Normalno je da bude projektovana koalicija sa republickog nivoa na gradski nivo.

goga

pre 6 godina

Svako bi trebao da ide sam pa posle izbora u koaliciju sa drugim.

mimi

pre 6 godina

Jedino sa Naprednjacima moze da se razgovara normalno i pametno, a ovi ostali to je obicna cirkuzanijada.

RANKO VILIS

pre 6 godina

SPS ima u Beogradu stabilno biračko telo, ima cenzus i par procenata više a i neki razočarani opozicjom im s e vraćaju.

vasa

pre 6 godina

Ako si pametan niko ti sem naprednjaka ni ne treba jer oni su garancija ya prolaz..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija