• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer..rs

25.12.2017

16:07

PANIKA I RASULO U OPOZICIJI! Đilas nahuškao Jankovića i Jeremića protiv Šutanovca i DS!

Politika

PANIKA I RASULO U OPOZICIJI! Đilas nahuškao Jankovića i Jeremića protiv Šutanovca i DS!

Podeli vest

Raspala srpska opozicija je u totalnoj panici i rasulu posle katastrofalnog poraza koji su juče doživeli na lokalnim izborima u pet opština

S pravom uplašeni da će slična sudbina da im se ponovi i na predstojećim izborima u Beogradu, opozicionari su krenuli u međusobni okršaj, unapred optužujući jedni druge za već viđenu blamažu.

Tako je jutros, po saznanju da je SNS odneo ubedljivu pobedu u svim opštinama u kojima su izbori održani, Dragan Đilas naredio svojim poslušnicima Saši zgrčenom Jankoviću i Vuku NATO Jeremiću da iz svih oružja udare po Demokratskoj stranci i Draganu Šutanovcu.

Janković je svoj deo "posla" uradio sam, otvoreno pljujući po demokratama i ostalima koji su učestvovali na izborima, uz poruku da je njegov PGS "pokazao snagu" tako što nikom nije smeo na crtu.

S druge strane, Vuk Jeremić je podmetnuo svog malog od palube, šefa stranačkog pravnog tima, advokata Vladimira Gajića koji mu je "doleteo" iz DJB, da ospe drvlje i kamenje po demokratama, tvrdeći da su naseli na provokaciju SNS kako bi samostalno izašli i na beogradske izbore.

Očigledno je da Đilas i ološ koji je oko sebe okupio ne biraju sredstva kako bi ponovo zaseli u fotelje i na narodnu grbaču. Što se, na sreću, a to su pokazali i jučerašnji rezultati lokalnih izbora u pet opština, ni u ludilu neće desiti.

ALEKSANDAR VUČIĆ O LOKALNIM IZBORIMA: Ubedljiva pobeda SNS govori da OBIČAN NAROD NE MOŽETE PREVARITI!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nale

pre 6 godina

Srpska opozicija je komicnija od crtaca, Tomi&Dzery jos treba da porade na sebi. :)

FOLKAO

pre 6 godina

Realno, jača je DS od koalicije Djilas, Janković, Jeremić.

psiholoskinja

pre 6 godina

Jabuka koja je trula iznutra brzo ce propasti.

Emil

pre 6 godina

Danima komentarišem Đilas je najveće zlo i to baš za opoziciju! Vidite, ja jesam simpatizer SNS, ali u mnogim odlukama ih i kritikujem. Iako nije lako prihvatiti, ali jeste tako: jaka opozicija čini i vlast boljom. Ovo nije opozicija, ovo je razularena gomila otpadnika jedne nekadašnje vladajuće partije, sa kompleksima, nisu timski igrači. Svako od bivših lidera, članova GO sada ima po jednu partiju sa po pet članova. Umesto da su se okupili, organizaovali, pa i napravili zajedničku strategij opozicionog rada, da su oni izašli sa jednim kadidatom za Beograd jer je to i centar Srbije i najveća "izborna jedinica", njih je Đilas pretekao i preduhitrio i sada uništio. Politički su svi pokojni.

Miksa

pre 6 godina

Da je po drustvenim mrezama opozicija bi vladala dozivotno, ali realnost je nesto drugo.

Sima

pre 6 godina

Ne verujem ja u te pričice, ujediniće se još kako.

Goran

pre 6 godina

Opozicija je komedija, počeli da drhte, odavno nisu krali iz budžeta, pa počeli da se tresi.

Gale

pre 6 godina

Opozicija izgleda nikada neće biti jedinstvena.

Sale

pre 6 godina

Opozicija je pre tri-četiri dana letela, a juče je opoziciju narod spustio na zemlju, a ko visoko leti, nisko pada, pa su sad dotakli dno.

Mina

pre 6 godina

U opoziciji nikad nije dosadno, svaki dan nova desavanja, nisu u stanju da vode svoje stranke a kamoli neki grad ili drzavu.

Viktor

pre 6 godina

Straža SNS, a PSG najbrojniji na ulicama, pa ovo je vrh Sašinog ludila. Poeta ponovo piše g....

Milan

pre 6 godina

Baš volim što su se odražali ovi izbori,samo da bi pokazali,koliko narod više ne veruje bajkama DS-a i ostle bagre. A oni su koliko vidim,kao 'rogovi u vreći'.

Mirce

pre 6 godina

Svojim izjavama samo potvrdjuju nedostatak ljudskosti u sebi. Pokusali su, nisu uspeli, bolje da to stojicki podnesu, nego sto ovako tonu jos dublje u ocima gradjana.

Vasa

pre 6 godina

Da su hteli izašli bi i oni na izbore, a ne u protest, samo što su odlučili da odustanu, ko se sunca krije, bolje da ga nije.

Anđelka

pre 6 godina

Ovaj deža vu je već naširoko poznat, huškaju se, svađaju se, napujdavaju jedne protiv drugih, šta bi tek uradili Beogradu?

Katarina

pre 6 godina

Čekaj, čekaj, zar nisu do malopre bili najbolji drugari, a sad se opet krve međusobno.

Zlatica

pre 6 godina

SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE,SVE MOJ DO MOGA ! MOGLA BI ,ZA NOVU GODINU ,OPOZICIJA DA MI POKLONI DVA JAJETA KAKO BI KOMPLETIRALA ONU STVAR U GAĆAMA,ŠTO ĆE DOBITI NA BGD IZBORIMA !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija