• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2017

12:27

SNS: Beograđani na svojoj koži osetili pljačku DS

Politika

SNS: Beograđani na svojoj koži osetili pljačku DS

Podeli vest

Beograd i Beograđani su na svojoj koži osetili kako DS i njeni bivši-sadašnji predsednici Ðilas, Šapić i Šutanovac brinu o njima, saopštio je danas beogradski odbor SNS, navodeći da su se oni ponovo okupili kako bi još jednom opljačkali građane

"Lažna i licemerna briga lopovske koalicije Ðilas, Šapić, Mišković, Šutanovac, Janković, Jeremić i njegov šef Limun, jeste zapravo briga o ličnim interesima i sopstvenom bogaćenju", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Reagujući na izjavu poslanice DS Aleksandre Jerkov, Gradski odbor SNS njoj i "ostalim lažovima iz lopovske koalicije" poručuje da je jedina ideja oko koje se okupljaju, ta da još jednom opljačkaju Beograđane.

Navode da je demokratska briga penzionere koštala 255 miliona dinara, trudnice i porodilje 290 miliona dinara, decu 12 miliona i "otet Pionirski grad kako bi rijaliti Ðilas, i njemu bliski Šapić i Mišković uzimali 15.000 evra po terminu".

"Jasno je da Šutanovac i DS, žele da budu ravnopravni u raspodeli plena, a ne samo posmatrači kada gradsku kasu krenu da čerupaju Ðilas, Šapić i Mišković", stoji u saopštenju SNS.

Poručuju da će na predstojećim izborima Beograđani odlučiti žele li moderan Beograd, grad kranova, novih fasada, u koji dolaze investitori i u kom se stopa nezaposlenosti smanjuje, ili povratak u prošlost kada su kriminal, korupcija i pljačka bili simbol Beograda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 6 godina

Opozicione partije ne zele boljitak Beogradjanima vec samo sebi jer to su vise puta i dokazali.

Marija

pre 6 godina

Djilas, Sapic i Sutanovac bore se za gracku kasu a ne za narod jer oni jedino znaju da je isprazne i nista drugo.

Jana

pre 6 godina

Nisu samo Beograd i Beograđani osetili na svojoj koži pljačke DS-a, već i svi građani Srbije. I niko više te lopove ne želi na vlasti.

Nenad

pre 6 godina

Beograđani žele moderan i lep Beograd, u kome mogu normalno i lepo da žive, grad novih fasada, u koji dolaze investitori i u kom se stopa nezaposlenosti smanjuj

uros

pre 6 godina

Kako su radili tako su i zavrsili, radili su protiv gradjana u svoju korist, sada su ti isti gradjani protiv njih u svoju korist.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17