• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2017

21:26

NATO VUK PODRŽAO SUDSKU FARSU!  Visoki funkcioneri Jeremićeve stranke RADUJU SE SRAMNOJ PRESUDI!

Politika

NATO VUK PODRŽAO SUDSKU FARSU! Visoki funkcioneri Jeremićeve stranke RADUJU SE SRAMNOJ PRESUDI!

Podeli vest

Farsa u režiji žute bande se nastavlja. Šokantna odluka Specijalnog suda u Beogradu da oslobodi Predraga Bubala od odgovornosti za zloupotrebe i krađu, očigledno je obradovala čelnike stranke Vuka Jeremića    

Naime, visoki funkcioneri Jeremićeve stranke, Bubalov branilac Vladimir Gajić i bivši sudija koji je Miškoviću vratio pasoš Vladimir Vučinić, ispred Specijalnog suda nisu krili zadovoljstvo posle sramne presude.

A verovatno su već unapred i znali ishod, budući da su naviknuti da nikome ne polažu račune za svoje pravosudne šarade, kao i da je predsedavajući sudija Danko Laušević isti onaj koji je doneo oslobađajuću presudu u aferi "kofer"!

Specijalni sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala optužbi za zloupotrebe prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd, preduzeću "Vorldfin" iz Luksembruga 2005. godine.

ŽUTE SUDIJE OSLOBODILE BUBALA! Niko nije kriv - NAROD JE IZGLEDA SAM SEBE OPLJAČKAO!

Zoran Sinko

Odluka koja je blago rečeno šokirala sve, osim naravno pomenutih funkcionera stranke Vuka NATO Jeremića, jasan je pokazatelj o sprezi pravosuđa i tajkuna koju je u svom obraćanju javnosti razotkrio Miloš Vučević, posle čega je "razapet" od strane žute bande. 

VUČEVIĆ POSLE OSLOBAĐANJA BUBALA: Gospodo sudije, služite li NARODU ILI LOPOVIMA?!

Janković i njegovi poslušnici tako su podrškom Bubalu još jednom dokazali da se ne bore za dolazak na vlast u ime nekakvih viših ciljeva, već je njihova prava namera da do sada opljačkano prikriju, radujući se unapred onome što će tek "dobiti" ako dođu na vlast. 

Na sreću narod im to neće dozvoliti, jer ih je kao i u slučaju Saše Zgrčenog Jankovića prozreo, i sa političke scene smestio na političku marginu, gde im je i mesto. Ali ih čak ni to mesto na margini neće osloboditi odgovornosti. 

BRUKA I SRAMOTA! ŽUTA BANDA NAPADA VUČEVIĆA samo zato što je rekao ISTINU!

VUČEVIĆ O BRUTALNIM NAPADIMA POSLE KRITIKE PRAVOSUĐA: Stojim iza svake svoje reči! Istina ih boli, pa su ZATO SKOČILI KAO OPARENI!

NEĆE SE IZVUĆI: Tužilaštvo najavilo žalbu na oslobađajuću presudu Bubalu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija