• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2017

23:19

DEMOKRATE PRELOMILE:  Šutanovac kandidat za gradonačelnika Beograda

Politika

DEMOKRATE PRELOMILE: Šutanovac kandidat za gradonačelnika Beograda

Podeli vest

Demokratska stranka je donela odluku o samostalnom učešću na predstojećim izborima u Beogradu. Kandidat  za gradonačelnika biće predsednik stranke Dragan Šutanovac 

Na zajedničkoj sednici Predsedništva i poslaničkog kluba DS, predloženo je da upravo lider demokrata bude nosilac liste koju će na gradskim izborima u martu predvoditi DS. Prethodno su beogradski opštinski odbori DS podržali ovu ideju.

- Prisutni su prihvatili predlog. Smatraju da je najbolja opcija da DS ima svog kandidata i da idemo sa najjačim koga imamo na beogradske izbore- kaže sagovornik lista iz vrha ove stranke.

Iako je bilo govora da će u trci za Beograd, DS eventualno podržati kandidaturu Dragana Đilasa oko koga su se okupili Nato Vuk Jeremić i Saša Zgrčeni Janković, ovom odlukom Demokratska stranka je poslala jasnu poruku neprincipijelnoj koaliciji bivšeg gradonačelnika, koji će ostati upamćen po tome, da je uzimajući enormne kredite Beograd doveo skoro do prosjačkog štapa. 

Drugu priliku narod mu neće pružiti...Ponašanje DS je jedan od dokaza za to.    

PANIKA I RASULO U OPOZICIJI! Đilas nahuškao Jankovića i Jeremića protiv Šutanovca i DS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija