• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2017

13:47

PAJTIĆ PRODAO DS! Poziva ljude da glasaju za Đilasa, umesto za Šutanovca!

Politika

PAJTIĆ PRODAO DS! Poziva ljude da glasaju za Đilasa, umesto za Šutanovca!

Podeli vest

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić prodao je danas sopstvenu partiju i umesto da agituje za kandidata DS Dragana Šutanovca, pozvao je tviteraše da na beogradskim izborima glasaju za Dragana Đilasa?!?

- Bio sam protivkandidat Đilasu. Očito nisam fan. Ima on mana. Ali pošto sada samo on može da ugrozi SNS u Beogradu, stanite svi uz njega, zaboga - poručio Pajtić i ovim šibicarskim gestom još jednom pokazao kakvo rasulo vlada u srpskoj opoziciji.

Tviter


Na ovaj njegov "izdajnički" potez reagovali su tviteraši iz redova demokrata, a Pajtić je ostao kategoričan u odbrani Đilasa sve dok se nije oglasio reditelj Srđan Dragojević.

- Đilas je energična osoba za gradskog menadžera. No, dokaza da nema smisla za estetsko, viziju. Gradonačelnik velikog grada mora da bude osoba širokog obrazovanja - napisao je Dragojević, s kojim se Pajtić brže-bolje složio:

- Tačno. Ne vidim ni da se takvi naziru, u tome je problem. Toliko je loše da je najvažnije ove načeti. Rafinman ni na vidiku.

Tviter

I taman što je počeo ponovo da pljuje po Đilasu, javio se Ivan Kljajić, odbačeni kadar Saše Radulovica, i potpuno razbuktao Pajtićev šizofreni koncept - sad volim, sad ne volim Đilasa.

- Treba i oni koji nisu za Đilasa da imaju mogućnost za nekoga da glasaju - napisao je Kljajić, pa je Pajtić odlučio da odbrani svoju osnovnu tezu:

- Rasuće se i propasti glasovi. SNS-u neće nijedan. Kod njih u paketu JUL, PUPS, Karić, Broz, desnica, levica. Mi kose češljamo...

Tviter


Lepo je rekao politički zafrkant Ljubiša Preletačević Beli - NEMA KRAJA BANALIZACIJI OPOZICIJE!

BELI IZBLAMIRAO OPOZICIJU: Podrška Jankovića Đilasu je znak da NEMA KRAJA BANALIZACIJI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Samo mi nije više jasno u kojoj je partiji Pajtić ili je i on izašao iz DS-a ?

Alhemičar

pre 6 godina

Sada je valjda i jasno da je ovo kraj DS-a koja će se sigurno rasformirati posle ovih izbora.

Moja

pre 6 godina

Opozicija je takva jedni druge izdaju zarad licnih interesa, u svemu tome interes naroda im nije ni na pameti.

MAKI

pre 6 godina

Zato se i raspoao DS, zavist,ljubomora,izdaja,narušeni unutar stranački odnosi.....

laki

pre 6 godina

Pa Djilas je mnogo darezljiviji od Sukija a osim toga i on pokusava da iskoristi decu sa posebnim potrebama kao sto je to radio Pajtic (Heterlend).

mala

pre 6 godina

Tu nikada nista i nije stimovalo. Odavno je DS propala stranka.

Pavle

pre 6 godina

Sva tojica su smejurija, realno ds je uvek bio labav a sada vise ni ne postoji.

Zoki

pre 6 godina

Nije baš normalno da član jedne stranke poziva da se glasa za drugu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17