• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpska liga

27.12.2017

16:05

SL: Podržavamo Vučevića – ko je kriv za pljačku, ako je Bubalo nevin!

Politika

SL: Podržavamo Vučevića – ko je kriv za pljačku, ako je Bubalo nevin!

Podeli vest

Srpska liga podržava stav potpredsednika SNS Miloša Vučevića da je presuda kojom je bivši ministar privrede i privatizacije Predrag Bubalo oslobođen optužbi za pljačkašku privatizaciju ''Luke Beograd'' sramna, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

Đurđev je dodao da srpsko pravosuđe mora biti nezavisno i nepristrasno, posebno u slučajevima nekadašnjih državnih funkcionera koji su iskoristili svoje pozicije za razne malverzacije i lopovluk na štetu sopstvenih građana.
   

- Kako je moguće da neko poput Bubala, koji je najodgovorniji za zloupotrebe prilikom prodaje paketa državnih akcija u ''Luci Beograd'', može da bude nevin, a svi znamo da nije štitio državne interese već je omogućio tajkunima da se obogate – kaže Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija