• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2017

08:31

LJAJIĆ: Skoro je izvesno da na gradske izbore idemo sa SNS

Politika

LJAJIĆ: Skoro je izvesno da na gradske izbore idemo sa SNS

Podeli vest

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS ) Rasim Ljajić kaže da je skoro izvesno da će na beogradske izbore ići sa Srpskom naprednom strankom i dodaje da ne bi voleo da bude vanrednih parlamentarnih izbora, ali da se oni u Srbiji nikada ne mogu isključiti

  -Manje -više izvesno da ćemo ići sa SNS na beogradske izbore. Nismo razgovarali o detaljima, nikakvim mandatima, funkcijama. Želimo da damo puni doprinos pobedi liste i koalicije na ovim izborima -  rekao je Ljajić za RTS.

On je dodao da su beogradski izbori najvažniji izbori u narednoj godini, te da će učiniti sve da pobeda bude što ubedljivija.

Upitan da li očekuje vanredne parlamentarne izbore on je rekao da ih ne bi voleo, ali da se to u srbiji nikada ne može isključiti.


 - Mislim da smo imali puno izbora, ali u Srbiji nikada ne možete da ih isključite -  zaključio je Ljajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija