• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2017

15:29

​ĐILAS HOĆE DA UNIŠTI ŠUTANOVCA! Tajkun pokrenuo žestok udar na Demokratsku stranku!

Politika

​ĐILAS HOĆE DA UNIŠTI ŠUTANOVCA! Tajkun pokrenuo žestok udar na Demokratsku stranku!

Podeli vest

Dragan Đilas angažovao Bojana Pajtića, Srđana Milivojevića, Slobodana Gavrilovića i druge funkcionere DS da pljuju Šutanovca, jer je ovaj odbio da ga podrži na izborima u Beogradu

Žuti tajkun Dragan Đilas krenuo je u žestoku kampanju s ciljem da rasturi i potpuno uništi Demokratsku stranku, tvrde obavešteni.

Đilas je krenuo da se sveti Šutanovcu jer je ovaj odbio da ga podrži u trci za gradonačelnika Beograda i zato što je najavio svoju kandidaturu na izborima. Bivši lider demokrata funkcionerima i istaknutim članovima DS nudi novac i obećava funkcije kako bi okrenuli leđa Šutanovcu i javno ga napali.

Napravio pometnju

Da u ovoj priči i te kako ima istine najbolje potvrđuju poslednji istupi funkcionera DS Bojana Pajtića, Srđana Milivojevića i Slobodana Gavrilovića. Njih trojica su u prethodna dva dana, kao po komandi, u javnosti žestoko napali Šutanovca i pozvali građane da svoj glas daju Đilasu!?!

Tajming sve govori

To je strašno nekorektno. Ako su imali nešto protiv rukovodstva, protiv Šutanovca, trebalo je to da kažu prilikom izbora, a ne da ga ovako sada potkopavaju
Vladimir Pejić, "Faktor plus"

- Đilas pravi ozbiljan haos u DS! Svi pričaju o tome da je "uleteo" s velikim kešom, da obećava dobro plaćene funkcije... Vidite i sami da mu je već uspelo sa Pajtićem, Milivojevićem i Gavrilovićem. To što oni poslednjih dana pišu i govore u medijima i na društvenim mrežama o Đilasu, pa to o njemu ni majka rođena ne bi pričala... Samo naivan čovek može da pomisli da je to spontano i slučajno. U toku je rasturanje DS i veliko je pitanje na šta će stranka uopšte da liči do lokalnih izbora na proleće - objašnjava sagovornik Informera, čovek iz najužeg rukovodstva DS.

Pajtić je, inače, još u sredu uveče na Tviteru apelovao na sve demokrate da odmah okrenu leđa Šutanovcu i podrže Đilasa jer "samo on ima potencijala da sruši vlast SNS"!?! Korak dalje od Pajtića juče je otišao kruševački kadar DS i bivši otporaš Srđan Milivojević koji se tekstu u "Danasu" pohvalio da Đilasa poznaje trideset godina.

"Život nas je vodio svojim putem, ali često su nam se te životne staze ukrštale i preplitale, jer smo sledili iste putokaze, težeći istom cilju: slobodnoj, demokratskoj i normalnoj Srbiji. Danas je moralno biti na bedemu sa kog se brani onaj gotovo sasušen bunar iz koga će kao gejzir ponovo prokuljati čista voda", u zanosu je napisao bivši poslanik demokrata, a jednako rečit bio je i nekadašnji potpredsednik DS i direktor "Službenog glasnika" Slobodan Gavrilović (vidite okvir).
Ni Đilas ni Šutanovac juče se nisu oglašavali ovim povodom.

Gavrilović hvali Đilasa za sve pare

Beta

Silne hvalospeve na Đilasov račun u "Danasu" izrekao je i dugogodišnji funkcioner demokrata Slobodan Gavrilović.

"Bio je gradonačelnik. Dobar. Graditelj s vizijom. Socijalno solidaran i nacionalno odgovoran. Znamo da i on ima svojih mana, a ko ih nema?", upitao se Gavrilović, iz čije perspektive je Dragan Đilas praktično nešto najbolje što se Beogradu desilo otkako postoji.

Na drugoj strani, Vladimir Pejić iz "Faktor plusa" kaže da svako ima pravo da podrži koga hoće na izborima, ali je u najmanju ruku nemoralno da članovi jedne stranke ne podrže svog kandidata.

- To što je Pajtić pozvao članove DS da podrže Đilasa, a ne svog predsednika, neozbiljno je, pogotovo što je i on sam bio na čelu te stranke i zna kako stvari funkcionišu. Ako su imali nešto protiv rukovodstva, protiv Šutanovca, trebalo je to da kažu prilikom izbora, a ne da ga ovako sada potkopavaju. Mislim da će na kraju to da naškodi i Đilasu i Šutanovcu - naglašava Pejić.

Ovo je sve pokazalo

Poslanik SNS Vladimir Đukanović nije iznenađen novim podelama u DS. On smatra da upravo Đilas svojim novcem unosi razdor u redove demokrata.
- Ta stranka se već podelila na hiljadu delova. To dosta govori o tome kakvi su bili i šta ih je držalo na okupu. Dok su bili zajedno, Srbija je deljena, sad kad je Srbija nikada jača, oni se dele... Dobro je što su svi oni stavljeni na marginu političkog života - kaže Đukanović, podvlačeći da je priča o ujedinjenju opozicije zapravo pokušaj ponovnog okupljanja DS.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nevena

pre 6 godina

Ovde se više ne zna ko pije a ko plaća... Luda kuća u potpunosti!

Goca

pre 6 godina

Na kraju će se Đilas i Šutanovac međusobno pouništavati, pa tek onda od već načete opozicije neće ostati ništa.

Kaca

pre 6 godina

Tebi njegova podrska nista ne znaci,kad ti nemas podrsku naroda.

Jana

pre 6 godina

Sad se trkate medjusobno ko ce da se kandiduje,a nemate nikakve sanse ni jedan ni drugi.

žile

pre 6 godina

šta reći o tom bednom Milivojević Srđanu koga i ja nažalost lično poznajem možda je najbolje se prisetiti tv serije "pas laje vetar nosi" jer sve što je izgovorio je čista laž laž i samo laž to celi kruševac oseća po svojim leđima njega je već stigla kletva kneza Lazara a stići će ga i ko zna šta sve

SS

pre 6 godina

Od 90-tih to nije ni blizu demokratama koji su bili nekad davno koji su postovali osnovne principe.Ovo je bulumenta lopova skupljena sa kanapa i konopca,kojima je samo bilo na umu kako da se obogate.I u ovoj vlasti imadobrog kukolja,ali zutima deleko lepa kuca,pa Beogradani presabwri te se.

žika

pre 6 godina

Samo ne vidim šta Đilas treba da uništava kod Šutanovca koji je na čelu propale i zadužene do guše DS. Đilas je sa Jeremićem, Živkovićem,Tadićem, to već uradio.

Ana

pre 6 godina

Djilas dvolican i licemaran, do juce mu je ta ista stranka obezbedila da bude gradonacelnik...nezahvalnik jedan!

Memo

pre 6 godina

Pajtic je neopevani s...d i l...v, nista od nejega nije nemoralno

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija