• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2017

15:59

​SONJA BISERKO: INFORMER PRAVI ZAVERU SA TRAMPOM! Šokantne tvrdnje predsednice Helsinškog odbora za ljudska prava

Politika

​SONJA BISERKO: INFORMER PRAVI ZAVERU SA TRAMPOM! Šokantne tvrdnje predsednice Helsinškog odbora za ljudska prava

Podeli vest

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko, verovali ili ne, tvrdi da Informer kuje zaveru ni manje ni više nego sa predsednikom SAD Donaldom Trampom!

Biserkova je u razgovoru sa novinarom "Danasa" rekla juče da je u toku "podela interesnih sfera na Balkanu između Trampa i ruskog lidera Vladimira Vladimiroviča Putina" i da je Informer "važna karika u tom prljavom poslu"!?!

Sve Sonja predvidela

Prema rečima Biserkove, Srbija će u toj raspodeli pripasti Moskvi, a dokaz za to su joj, verovali ili ne, Informerovi bilbordi "Trampe, Srbine", kojima smo republikanskom kandidatu novembra 2016. godine čestitali pobedu nad Hilari Klinton!

Bilbordi su joj dokaz?!

Nisu bilbordi "Trampe, Srbine" slučajno osvanuli u Srbiji. To je sve deo dogovora Putina i Trampa
Sonja Biserko

Biserkova je, govoreći o tome, doslovce rekla:

"Još uvek se čeka na promenu spoljnih okolnosti u kojima bi se Vladimir Putin i Donald Tramp dogovorili o svojim interesnim sferama na Balkanu, gde bi, kako se priželjkuje, Srbija ostala pod ruskom interesnom sferom. Uostalom, o tome se spekulisalo u Trampovoj predizbornoj kampanji i nisu slučajno bilbordi 'Trampe, Srbine' osvanuli u Srbiji", odvalila je Biserkova, koja nam juče nije odgovorila odakle joj uopšte ideja da bi jedan dnevni list iz Srbije, pa makar bio i daleko najčitaniji kao što je Informer, mogao da ima bilo kakve bliske odnose sa američkim predsednikom.

Vučićević: Svakog dana se čujem s Donaldom!

Informer

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević priznao je juče da je u bliskom, svakodnevnom kontaktu sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

- Sad kad me je Biserkova provalila, moram evo i javno da priznam. Redovno se, dva puta dnevno, čujem sa Donaldom. Malo je poznato da smo mi stari drugari, upoznali smo se u Grčkoj, u Leptokariji, gde smo godinama porodično letovali. Eto, baš me je pre neki dan Donald pitao da li bi mi smetalo da Halkidiki ostane pod američkim uticajem, a da Solun pripadne Rusima. Što se tiče Srbije, Makedonije, Bosne i Crne Gore, to je sve već dogovoreno, Donald Tramp će to prepustiti braći Rusima - ironično je odgovorio Vučićević.

Komentarišući ove šokantne tvrdnje Biserkove, glavni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić ističe kako već godinu dana zna za bliske i čvrste veze našeg lista sa američkim predsednikom.

mojugao

Vladan Glišić

NARODNA MREŽA

Iz Sonjinih usta u Božje uši. Rusija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije. Rusija ili SAD? Odgovor je jasan i Biserkovoj.

- Zapanjen sam da je za povezanost Informera i Trampa saznala i Sonja Biserko! Postavlja se pitanje ko li joj je to rekao i za koga ona radi. Jedini mogući odgovor je CIA. Nadam se da ona još uvek ne zna sve o celom paketu - našalio se Vučelić.

Antisrpstvo i rusofobija

Sa druge strane, analitičar Saša Borojević ocenjuje da bisere koje prosipa Biserkova treba gledati kroz prizmu njenog antisrpstva i rusofobičnosti.

- Biserko je žena koja se sama javila da u Hagu svedoči u korist hrvatske tužbe za genocid podignute protiv Srbije. To je jedinstven slučaj u svetu. Očekivati od takve osobe da na Rusiju ili medije koji pišu o Rusiji gleda drugačije jeste čista naivnost - zaključuje Borojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 6 godina

Daleko joj kuca bila ,samo toliko .Hvala Bogu sto je starija ,pa je blizu i groblja ,taj otpad od zene...

sumadinac neprskani

pre 6 godina

gospodo iz informera tvrdim da nema na svetu bolje pohvale za nekog od ove sonjicine .to dokazuje da ste po ovom pitanju bili apsolutno u pravu . olovka vam se pozlatila .

sima

pre 6 godina

Eova baba je stvarno prolupala,na psihijatriju s njom po hitno.

deda Raša

pre 6 godina

Zaribana, ko zna kad joj je zadnji put ulje menjano.

Denny

pre 6 godina

Molim Vas sve u Srbiji , prestanite da se bavite tom "pojavom" , i kad to uraite , nece imati gde vise da se cuju njene gluposti . Na ovaj nacin joj dajete mnogo "prostora" koji bas nikako ne zasluzuje !

Fistik

pre 6 godina

Možda baba zna što mi drugi ne znamo, ali šta ima stim Informer.

HRVOJE

pre 6 godina

*ebe se donaldu za srbijom a kamo li za informerom

thesaint

pre 6 godina

hej Sonja, sedi pala si na ispitu, od danas se zoves Sonja SERKO

Mirko

pre 6 godina

Ovakva izjava od nje i ne čudi ali da je preterala preterala je. Neznam da li iko iole normalan uopšte obraća pažnju šta ona lupeta.

Lala

pre 6 godina

Da odgovorim Saši Borojeviću, sonja biserko( namerno malim slovima) nije žena,ona je đavo u ženskom obliku. Pitam se samo ima li ona Familiju i šta joj oni kažu na te njene gluposti.

SS

pre 6 godina

Nema pravosuda i pravde u Srbiji inace bi ta "ustaskinja " i ostale pratilje odgovarala bar omima koji su izgubili voljene od 41-45 i od 90 - 95 .Sramota,da li uopste ima pokolenje i da li misli o njima.

ŠPANAC

pre 6 godina

Ta gos. biserko nezaslužuje ni da se piše kakve gluposti lupa.

malinar

pre 6 godina

Zasto Sonji Biserko davati bilo kakav prostor u medijima. Treba je ignorisati i tu njenu organizaciju i delovanje zabraniti u Srbiji.

BB

pre 6 godina

Da nije ove Sonje Biserko, ko bi nas ovako uveseljavao.

RINGISPIL

pre 6 godina

Jadna je drzava sa njom i vlast koja dozvoljava da ovakve spodobe hodaju po kostima Srpskog naroda.

Srpkinja

pre 6 godina

Ova žena je sve samo nije Božje stvorenje, svaka riječ je za nju šteta potrošiti.!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija