• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2017

16:35

SNS: Vapaj opozicije za jednom kolonom!

Politika

SNS: Vapaj opozicije za jednom kolonom!

Podeli vest

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da, posle današnje konferencije Dragana Šutanovca i Vesne Rakić Vodinelić, svima je jasno da je u pitanju vapaj za jednom kolonom, kako bi udružena "lopovsko-tajkunska koalicija, pod vođstvom Miškovića, pljačkala Beograd"

"Šutanovac bi tako udružen, sa Živkovićem, Ðilasom, Šapićem i Miškovićem da pustoši gradsku kasu, ponovo zaduži Beograd za 1,2 milijarde evra, otima od trudnica, porodilja i dece", poručuju iz GO SNS.

Ko o čemu, kažu, lopovi o malverzacijama i ličnom bogaćenju-tako je Ðilas, sa Šapićem i Miškovićem vodio Beograd.

"Oteo je od dece Pionirski grad, zarad 15. 000 evra i rijaliti programa, zato nam je ugradio podzemne kontejnere za šest miliona evra kroz koje su građani propadali, zato je preplatio za 650 miliona rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra", poručuju beoradski naprednjaci.

Zato su, kažu, tražili, i dobili podršku "pištoljdžije Jankovića", Jeremića i njegovog šefa Limuna, kako bi zajedno nameštali tendere, i sklapali dilove sa svojim mafijaško tajkunskim prijateljima, a sve zarad vinograda i vračarskih pašnjaka.

"SNS vodi odgovornu i domaćinsku politiku, koja podrazumeva brigu o građanima i njihovom novcu. Takva politika, koju je vodila SNS vratila je 500 miliona evra duga Dragana Ðilasa, smanjila je deficit, stabilizovala javne finansije i uštedela 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraća Beograđanima", poručuju iz GO SNS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija