• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.12.2017

12:32

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Iza žute ološ-elite u Srbiji  STOJE STRANCI I TAJKUNI!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Iza žute ološ-elite u Srbiji STOJE STRANCI I TAJKUNI!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink da iza pokušaja Dragana Đilasa, Saše Jankovića i Vuka Jeremića da se dočepaju vlasti u Beogradu stoje stranci i tajkuni. Vučićević je podržao i lični stav potpredsednika SNS Miloša Vučevića o sramnoj oslobađajućoj presudi Predragu Bubalu, optuženom da je u slučaju privatizacije "Luke Beograd" oštetio državu za više miliona evra...

- Kada je oslobođen Bubalo, iako postoje ozbiljni dokazi, i to ne kažem ja, to kaže tužilaštvo, to kažu policajci koji su radili na tom slučaju, da postoje najozbiljniji i najkonkretniji dokazi da je čovek kao ministar tadašnji, valjda privrede i privatizacije, omogućio tajkunima Miškoviću i Bubalu, a uz pomoć nekih koji bi sada da budu gradonačelnici Beograda, da za mnogo manje para kupe Luku Beograd, sa namerom da onda na toj Luci Beograd zarade desetine miliona evra, što bi se i desilo da nije došlo do promene vlasti 2012. godine, sećate se njihovih planova da u toj Luci Beograd prave nekakve ekskluzivne stanove, iako su to prethodno na vrlo čudan, netransparentan način, kažu tužioci i kažu u policiji, nezakonit, kriminalan način, oteli - izjavio je Vučićević i dodao:

- Kada je taj Bubalo oslobođen, kada je sud rekao: nema veze, što je poklonio državnu imovinu tajkunima, nema veze što je propustio, a imao je sve uslove za to da zaštiti državne interese, sve to nema veze, dakle kada se desila ta skandalozna presuda i posle te presude podpredsednik SNS Miloš Vučević izašao je i rekao da je to skandalozno i upitao sudije gospodo, da li vi radite po zakonu ili radite po tajkunskim kovertama, da li ste se zakleli državi ili ste se zakleli žutim lopovima. Dakle, kada je pitao, ono što bi pitao svaki građanin Srbije, digla se kuka i motika na Vučevića, maltene samo što ne traže da ga hapse.

pink.rs

Vučićević je rekao da je danas stao na stranu Vučevića, otvoreno, lično i rekao da i on kaže isto to, i da misli da svaki građanin Srbije tako misli. 

- Nebojša Stefanović je podsetio da je pre mesec dana, kada je doneta presuda za paljenje američke ambasade, kada su momci dobili uslovne kazne zatvora, valjda svi osim jednog, javio se tada ambasador Amerike, Kajl Skot i rekao da je to skandalozno, strašno, da to nije presuda, da je to politička presuda, tada niko, ni Dragana Boljević, što joj je muž advokat u aferi C-market, umešan u tu čudnu privatizaciju, ni Jeremić, ni Janković, ni Gajić, svi ovi šatro nezavisni advokati, nezavisni pravnici koji samo rade u interesu žutih oligarha i njihovih tajkuna, niko se od njih nije javio - podsetio je Vučićević.

Dakle, kada ambasadori javno, oštro kritikuju i napadaju neku presudu i govore da to nije presuda po zakonu, nego po nečijem interesu onda je to demokratija i to je dozvoljeno. kada Miloš Vučević izađe i kaže da ovo nema veze sa pravom i pravdom, onda je to skandal.

- Ja tvrdim da presuda Bubalu, da ova presuda o strašnoj pljačkaškoj privatizaciji Luke Beograd nema nikakve veze sa pravom i pravdom, već samo sa tajkunskim kovertama, već samo sa interesima najvećih lopova u istoriji Srbije - kaže Vučićević. 

Vučićević je napomenuo da je Srbija od dvehiljadite, do 2012., posle je krenula borba protiv toga, bila žrtva najgore pljačkaške privatizacije u ovom delu Evrope, za to nikada niko nije odgovarao, niko nije otišao šest meseci u zatvor. 

Pravosuđe je reformisano u vreme Đilasa, Tadića i Pajtića, ističe Vučićević.

- Setite se Slobodana Radulovića, bivšeg direktora i suvlasnika C-marketa, čovek je zajedno sa Miškovićem i drugim tajkunima učestvovao u vrlo čudnoj, kažu tužioci i policija, kriminalnoj privatizaciji C-marketa, i onda je kada je istraga došla do njega, otišao valjda u Španiju, a kada se razboleo došao je u Srbiju i predao se, i hteo je da svedoči o kriminalnoj privatizaciji C-marketa, svi smo znali da je čovek teško bolestan i da mu je ostalo malo života, a njega su držali prvo u pritvoru, pa u kućnom pritvoru sve dok nije umro, i za sve vreme nisu uzeli na pravosnažni način iskaz od njega - podseća Vučićević.

Urednik Informera je rekao i da je problem u našem sudstvu to, čast izuzecima, što su među vrhovnim sudijama oni koji treba da legalizuju lopovluk i pljačku, doveli su ih žuti, i to se sad dešava. 

Ondašnju reformu pravosuđa je i EU osudila.

Povodom toga što je Dragan Šutanovac najavio samostalnu kandidaturu za Beograd, i toga što ni građani za koje se očekivalo da će ga podržati nisu to učinili, tačnije njegovi funkcioneri, Vučićević je rekao da se tu vidi ono o čemu govori, i da misli da je tu utrčao neki keš. On se zapitao kako je moguće da u jednom danu izađu Bojan Pajtić i Slobodan Gavrilović, izađu i napadaju Šutanovca zato što je odlučio da se kandiduje. 

- Ja o Šutanovcu i DS mislim sve najgore - naglasio je Vučićević, i dodao da misli da je to najveći kancer u istoriji srpske politike, i da vidi to što dokazuje tu neprincipijelnost, tu strašnu tajkunsko politikansku koaliciju, koja na silu treba da dovede one koji su opljačkali Srbiju. 

- Iza ovoga ne stoji samo Đilas, ne stoji samo Jeremić, ne stoji ni samo Janković koji ne zna ni gde je pošao ni da li je pošao, ni da li se grči, ni da li je ratovao, ni da li nije ratovao, ni da li ima pištolj, ni da li nema pištolj, ne stoje samo oni već nekoliko master majndova, jedan su stranci, a drugi glavni um su tajkuni. U 2018. ćemo mi Srbi položiti veliku maturu - naglasio je Vučićević. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 6 godina

Западни центри моћи би да имају некога кога би могли да уцењују и условљавају , јер Вучића неће нико уцењивати , зато и дају паре опозицији у Србији и купују медијске куће као што је О2 и Н1.

Olivera

pre 6 godina

Volja građana je mnogo jača od svih tajkuna i ološa koji stoje iza lopovske trojke. Dokazaćemo to u martu! Ovaj grad zaslužuje mnogo više od beskorisnih kontejnera, urušenih objekata za decu i lažne donacije!

Daki

pre 6 godina

Naravno da je tako,po njihovom nalogu su nam i zemlju rasturili.

ana

pre 6 godina

Stvarno je sramna presuda za odgovorne za lopovske privatizacije jer nije lepa poruka koja se šalje narodu: da se u Srbiji može krasti do mile volje i da niko nikada neće za to odgovarati.

Dragan

pre 6 godina

Narod treba da odluci na sledecim izborima dali se vracamo NATO APARTHEIDU ili da idemo dalje.

mane

pre 6 godina

Svrha ovih sramnih presuda je da se zastite svi oni koji na bilo koji nacin mogu da "pomognu" zutoj begri i njihovim mentorima da preuzmu vlast u Srbiji.

Marko

pre 6 godina

Iza žute ološ-elite stoje tajkuni i stranci koji ne odgovara ova vlast jer ne mogu da kradu pa korste žuto preduzeće da bi ostvarili svoje ciljeve. Dokaz da žuto preduzeće radi za tajkune i strance.

Davor

pre 6 godina

Uvek su i stajali tajkuni. Tajkuni su ti kojima opozicija odgovara.

lazak

pre 6 godina

Pa oni su okupili sav lopovski i strani olos samo da bi pobedili. Al dzaba im narod svoje poverenje nece dati njima 100%.

Max

pre 6 godina

U pravu si gospidine Vucicevicu,medjutim u Srbiji najvise advokata i sudija su poreklom Crnogorci,skloni da tako kako je rade?Ako bi se Srbija resila ove Elite,sigurno bi sistem pravosudja i ostalog,funkcionisao bolje.

falabogu

pre 6 godina

najzad i o tome...ko nam je ''derao kožu'' dok gladujemo bolesni, i borimo se da preživimo u krvavom ''vrtlogu'' istorije koja nam se dešava već 25 godina...pa, naši, domaći su na nama zarađivali i bogatili se, trgovali našom nesrećom, masno i odvratno. primitivizam, prostakluk, bezosećajnost, gramzivost, kriminal...kako to nazvati, a da pokaže brutalne i monstruozne razmere ovog domaćeg pokolja u kući, srbiji????? kada si svom narodu takav krvnik...kako se to zove?

Spomenka

pre 6 godina

Ja kao obicna gradjanka putam:sta radi Ministar pravosudja kad dozvoljava svojim sudijama da pravosudje blate. Sve sudije koje su radile po tom predmetu pozvati na odvovornost i razresiti ih jer neznaju da presude ovako, cistom, "predmetu", kako su rekli tuzilastvo, inspektori, koji su obradjivali taj predmet. Koje pare mogu da plate cist obraz, savest i rad po zakonu. Znaci sve smeniti i pohapsiti.

Valentina

pre 6 godina

Demokratski ološi samo žele da stvore nemire. Neće im to uspeti !

Nikola

pre 6 godina

Ta trojica su najvece zlo politicke srpske scene.

Gale

pre 6 godina

Mafijaške strukture se neće vratiti na vlast u Beogradu, uprkos ogromnin finansijama koje stoje iza njih.

Drnda

pre 6 godina

Poznate su veze žute bande sa tajkunima i stranim ambasadorima.

Draganab

pre 6 godina

Evidentno je da tajkuni stoje iza zute bagre, ali Vucic je neunistiv , tvrd orah je to, a njegova najveca podrska je narod

Mladen

pre 6 godina

Opozicija i radi za strance,jer da je drugacije Srbija ne bi bila u dugovima i pred bankrotom,jer su je oni unistavali godinama.

ema

pre 6 godina

Jeremic je odavno na kriminalnoj i tajkunskoj platnoj listi!

kaja

pre 6 godina

Mafijasi ih placaju da pljuju vlast,jer ova vlast je mafiji stala na put,zatvorila tajkune!

zoran miljkovic

pre 6 godina

ПРВИ ПУТ СЕ СЛАЖЕМ СА ТОБОМ,АЛИ СНС ЈЕ ДУГО НА ВЛАСТИ,ТАКО ДА СЕ МОГЛО ДОНЕТИ ЗАКОН ПО КОМЕ СЕ ГУБИ ЛИЦЕНЦА,КАКО ЗА ДОКТОРЕ,ТАКО И ЗА СУДИЈЕ;МОРА ДА ПОСТОЈИ КОНТРОЛА,ОВАКО ВРАНА ВРАНИ ОЧИ НЕ ВАДИ.СУДОВИ СУ КАТАСТРОФА,НА ТО УПОЗОРАВА ЕВРОПА,А МИ ЋУТИМО,ЗАШТО.

Maki

pre 6 godina

Nikad nisu ni dali odgovor na pitanje ko ih finansira, tako da je jasno da je rec o mutnim stvarima.

grga

pre 6 godina

Narod je svestan da su tajkuni sponzori opoziciji !!!

Sara

pre 6 godina

Gradjani to odlicno znaju pa ce zato proci kako ce proci na izborima!

Sanja

pre 6 godina

Čovjek je izneo sve tačne i proverene činjenice ali kome da se žalimo,možda nekom stranom sudu??

Ivan

pre 6 godina

Sto niste zmaenili sudije kad na to imate pravo to niko ne moze da kaze, kad ce ceda da dodje na red, ostali .Zuti su sve Slobine sudije zamenili stavili njihove jedino blesavi Vucic ih ostavio sad kuka. A pored toga stranka mu puna preletaca a skolovani ljudi ne mogu da dodju na red od Zutih, plavih, crvenih. Nek pretrese svoju stranku jer se okruzio sa sljamom. Pola lopova mu u SNS.

Perakaže

pre 6 godina

Vučević je sto odsto u pravu, to bagra korumpirana. Trebalo bi pogledati malo i njihovo imovinsko stanje, mada to se može vešto sakriti. Ispada da oni vode državu tako da nam ni jedna druga institucija nije potrebna. Oni su kao Elliot Nes, nedodirljivi. Ipak tu bagru treba pod hitno smeniti. Ni jedan sudija ne može da bude politički obojen. Ito se odnosi i na policiju, BIA i druge. Sprovesti čistku medju njima. Žuću treba pitati gde su pare od bilbordova. Sve ih on stavio u svoj džep i sada prodaje poštenje. Hvala mu lepa, neka se povuče i neka mudro ćuti jer će da dodje red i na njega. Svoju svakodnevnu molitvu sam modifikovao tako da sada ona glasi: Sačuvaj nas Bože gladi, kuge, hrvata i srpskih tajkuna. Brani nas od zla koja se zove pravosudje. Amin.

Zoran

pre 6 godina

Ali bas zato sto treba da budemo drugaciji od zutih treba da odvojimo zito od kukolja u svojim redovima jer se zadnjih godina tu skupilo skolca i konopca pa nam se desavaju savamale,ministri sa cudnim finansiranjima svojih stanova,helikopteri,diplome,Gose........... To je i najveca prepreka Vucicu da ima saradnike na koje moze da se osloni jer nemoze sve sam jer to vodi u diktaturu koju ni on sam nece

straja

pre 6 godina

Ne kazem da sadasnja vlast nikada ne gresi...ali ona pokusava da bude ne samo bolje, nego DOBRO narodu Srbije.....Po mome misljenju,vlast je isuvise blaga i tolerantna...Srbiji trebe diktatura,bar dok se ne oslobodimo tajkuna,kvazi demokrata,stranih ,pardon nevladinih agencija, i slicnog olosa koji samo misle na "crkavicu" koju im NEKO daje za ROVARENJE. Mozda teba poceti od sudsko-tuzilacke MAFIJE.....

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59