• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.01.2018

23:16

VESIĆ: ĐILAS OPET PRODAJE MAGLU! Bivši gradonačelnik već prvog dana Nove godine NASTAVIO DA MASNO LAŽE!

Politika

VESIĆ: ĐILAS OPET PRODAJE MAGLU! Bivši gradonačelnik već prvog dana Nove godine NASTAVIO DA MASNO LAŽE!

Podeli vest

Prvog dana Nove godine Dragan Đilas je nastavio sa praksom iz prošle godine – da laže i ponaša se kao da nikada nije bio na vlasti. Tako je u današnjem intervjuu sajtu Espreso izrekao nekoliko laži na koje moramo da damo odgovor, kaže gradski menadžer Goran Vesić

Đilas sada obećava da će dati besplatne vrtiće za svu decu a zaboravlja da je kada je vodio grad naplaćivao roditeljima duplo više za boravak dece u vrtiću nego danas. U Đilasovo vreme roditelji su plaćali 8.700, a posle i 9.700 dinara po detetu, a danas plaćaju 5.590 dinara!

Oko 15 hiljada roditelja podnelo je tužbu protiv Grada Beograda jer im je Đilas naplaćivao duplo višu cenu vrtića. Danas oko 70 hiljada dece u Beogradu ide u vrtić i to 57.500 u državne i 12.300 u privatne vrtiće. Kada je Đilas vladao Beogradom u vrtiće je išlo 47.500 dece. I sada će ovaj demagog koji je u vrtićima imao za 40 odsto manje dece nego danas, a pritom je roditeljima naplaćivao skoro duplo višu cenu da priča laži o tome da nudi besplatne vrtiće?!

Đilas laže kada kaže da je danas na ulici 300 autobusa manje nego kada je on bio gradonačelnik. Na dan kada je smenjen, na ulicama je bilo 1434 vozila. Poslednjeg dana prošle godine na ulicama Beograda bilo je 1582 vozila što znači da je danas 148 vozila više.

Danas, recimo, u predgrađu saobraća 245 vozila, a u vreme Đilasa ih nije bilo ni 200. Znači Đilas je ponovo slagao, a nikako da nam objasni zašto je kupio 200 poljskih autobusa od kojih je svaki 55 hiljada evra skuplji od domaćeg, čime je budžet grada direktno oštetio za 11 miliona evra.

Posebno boli laž koju je Đilas izrekao kada je u pitanju treći pokušaj vantelesne oplodnje, za koju tvrdi da je više nema jer ju je neko ukinuo, a on bi to da vrati. Đilas ne zna da već sedam meseci treći pokušaj vantelesne oplodnje finansira Republika Srbija i to za žene iz čitave zemlje računajući i Beograd. Da ne govorim o tome da je sada država povećala granicu za treći pokušaj i ona je sada 42 godine. Ružno je i nemoralno lagati žene da im je ukinuto pravo na treći pokušaj vantelesne oplodnje kada taj pokušaj plaća država.

Ovo su tri najveće kaži Dragana Đilasa izrečene u intervjuu. A ima ih još, kao ona da sada, naknadno pametan, bi da više vodi računa o deci. Kada je bio gradonačelnik oteo je deci deo Pionirskog grada, bespravno ozidao kuću Velikog brata, što je kasnije pokušao da pokrije papirima, a ovaj deo prostora namenjen deci ogradio bodljikavom žicom kao u logoru.

Sve što Đilas priča da će da uradi imao je priliku da radi kada je vodio Beograd. Nije uradio ništa ili je radio suprotno od onoga što danas obećava. Zato Đilas želi da građani Beograda zaborave vreme kada je vodio grad. Jer ko se seća svega i sluša ga danas, jasno vidi da se radi o praznom demagogu koji osim laži nema šta da ponudi građanima.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija