• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer..rs

02.01.2018

12:33

MILIČKOVIĆ I MARIĆ obišli pripadnike Vatrogasne stanice „Košutnjak“

Politika

MILIČKOVIĆ I MARIĆ obišli pripadnike Vatrogasne stanice „Košutnjak“

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić obišli su danas pripadnike Vatrogasne stanice „Košutnjak“ i zahvalili im se na svemu što rade za građane tokom godine, ali i za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

Pripadnici ove Vatrogasne stanice su tokom prošle godine imali skoro 700 intervencija, pre svega na gašenju požara, ali i izvlačenju povređenih iz vozila nakon teških saobraćajnih nezgoda.

Državni sekretar Miličković pohvalio je sve pripadnike Sektora za vanredne situacije koji su prošle godine na teritoriji čitave Srbije imali skoro 38.000 intervencija, od čega je više od 30.000 bilo na gašenju požara.

MUP Srbije

 - Ministarstvo unutrašnjih poslova veoma ceni vaše zalaganje i ogroman trud koji ulažete. Radimo na tome da popravimo vaše uslove rada i materijalni položaj. Pre nekoliko dana isporučeno je oko 800 interventnih uniformi, a tokom ove godine očekuje se isporuka veće količine radnih i interventnih uniformi za pripadnike SVS-a. Takođe, biće nabavljeno i više od 30 vatrogasnih vozila koji će olakšati vaš svakodnevni rad, kako bi što bolje zaštitili naše građane -  rekao je Miličković.

Miličković je podsetio da će Sektor za vanredne situacije ovo godine dobiti i pojačanje u ljudstvu, pošto je završen konkurs za prijem 150 novih vatrogasaca, od kojih su neki već započeli obuku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija