• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

03.01.2018

14:46

MIŠKOVIĆ MU POPIO MOZAK! Mića Ćulibrk opet glumi "hrabrog" ekonomskog stručnjaka!

Politika

MIŠKOVIĆ MU POPIO MOZAK! Mića Ćulibrk opet glumi "hrabrog" ekonomskog stručnjaka!

Podeli vest

Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, nakon što je kukavički izbegao duel sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na TV Pink, opet je dobio iznenadni napad hrabrosti, pa je na CIA TV N1 počeo da prosipa najnovije "stručne" ekonomske teorije, po kojima Srbije ne može da stigne Evropu ni narednih 500 godina?!?

- Mi stopu rasta od pet odsto imamo za poslednjih šest godina, kumulativno! Tim tempom da Evropa ugasi sve mašine, ne možemo da ih stignemo za 500 godina - ispalio je Mića Bronhitis Ćulibrk, čije je najveće dostignuće u karijeri to što redovno odlazi na ručkove i večere kod tajkuna Miroslava Miškovića.

Sudeći po sumanutosti ove "ekspertske" izjave, Ćulibrk mora da je u studio CIA N1 televizije stigao direktno iz Miškovićevog kabineta, jer sa toliko prezira prema sopstvenoj zemlji teško da je mogao da kaže to što je rekao a da ga prethodno tajkun nije ozbiljno izbrifovao.

Ne zna se da li je "hrabri" kritičar vlasti, poznat po tome što može naprasno da oboli od bronhitisa samo da se ne bi suočio sa predsednikom Vučićem, kad je govorio o Evropi koju ne možemo da stignemo ni za 500 godina, mislio na Bugarsku i Rumuniju, ili je na umu imao Grčku i Hrvatsku i njihov nezadrživi ekonomski rast.

Opterećen mržnjom prema Vučiću i aktuelnoj vlasti, a istovremeno lišen hrabrosti da to što "misli" u lice kaže predsedniku Srbije, Ćulibrk nastavlja da kao babe i žabe sabira čudne ekonomske pokazatelje i na osnovu njih donosi zaključke u koje ne može da poveruje ni njegov mecena Mišković, a kamoli neko ko se iole razume u ekonomiju.

I sve tako dok ga neko opet ne pozove u televizijsku emisiju i pruži priliku da svoju stručnost pokaže i dokaže pred predsednikom Vučićem, jer tada će Ćulibrk ponovo naprasno da zapati neki bronhitis i povede bitku protiv vlasti ispod jorgan planine.

"JUNAČINA"! GLAVNI UREDNIK NIN-A MIĆA ĆULIBRK SE UPLAŠIO VUČIĆA: Izmislio da ima bronhitis SAMO DA NE DOĐE U EMISIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 6 godina

Хајде, Ћулибрко, на чело опозиције, изложи народу свој спасоносни план и решења и среди ову државу ако већ толико знаш! Шта причаш ЦИА новинарима и помажеш им да унижавају Србију! Испрси се на бојишту где се решавају проблеми, где се мењају лоше ствари! У њиховој фотељи нападати власт и Србију је јадно и бедно!

Rale

pre 6 godina

Kolega Mico pa zini prekini kazi , ti si EKONOMISTA eeeee zemljo otvori se Mico ovaj fikus iz POLITIKE .....da li je pri sebi , jVise ne kupujem NIN.....

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija