• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.01.2018

14:46

JAČI OD DEDA MRAZA! Palma doneo sneg u Jagodinu i pozvao narod na skijanje!

Politika

JAČI OD DEDA MRAZA! Palma doneo sneg u Jagodinu i pozvao narod na skijanje!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma pozvao je danas građane da zajedno sa svojom decom dođu u taj grad na skijanje i sankanje!

- Poštovani prijatelji, pošto u Srbiji nema snega osim na nekoliko planina, ako vam je stalo da vaša deca skijaju i sankaju se u centralnoj Srbiji, u najlepšem gradu pored Belice, Lugomira i Morave, od ovog trenutka u Jagodini počeo je da pada sneg - poručio je Palma i dodao da je otvaranje mini ski staze sa mini žičarom 9. januara 2018. godine u 10 časova, a da će ski pas biti besplatan.

Marković, koji je i predsednik Jedinstvene Srbije, ističe da su sredstva za nabavku opreme za skijalište obezbeđena od donatora i da ni jedan dinar nije potrošen iz budžeta grada Jagodina.

Informer

Sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević izjavio je da je u izletištu "Potok" u Jagodini, danas montiran sistem za veštačko osnežavanje i da će za Božić u ovom delu grada biti snega za sankanje i skijanje.

Sistem je mobilni, dometa 50 metara, "Snow max" tehologije i uvezen je iz Poljske, a montažu su obavili stručnjaci fabrike "Feman" iz Jagodine.
 
- Sistem smo nabavili, zahvaljujući angažovanju Skupštine grada i predsednika Skupštine Dragana Markovića - Palme i otvaramo školu skijanja - rekao je Gligorijević, koji kaže i da je skijaška staza duga 100 metara.

Informer

Kaže i da razmišljaju da naredne godine pronađu neku još bolju lokaciju za skijanje.

Gligorijević napominje da su trenutno problem visoke temperature za ovaj deo godine, jer sistem može da pravi veštački sneg samo na minus jedan ili dva stepena, zbog čega će se, kaže, mašine uključivati noću.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17