• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2018

15:09

OVA VIŠE NE ZNA GDE UDARA! Jeremićeva šminkerka sad tvrdi da ĐILAS NIJE ČOVEK!

Politika

OVA VIŠE NE ZNA GDE UDARA! Jeremićeva šminkerka sad tvrdi da ĐILAS NIJE ČOVEK!

Podeli vest

Jelena Maćić, šminkerka i političarka u pokušaju, verna prišipetlja Vuka NATO Jeremića, teško da je ikad rekla ili napisala nešto što ima imalo smisla, ali sad je čak prevazišla sebe, pa napala Jeremićevog pajtaša Dragana Đilasa

Pošto je izofirala "master plan" opozicije da legalizuje drogu, a potom pokazala savršeno neznanje kad je reč o geografiji (pogledaj linkove), šminkerka koja bi želela da postane političarka izgleda je potpuno izgubila kompas, pa je počela da napada i pajtaše svog gazde Vuka Jeremića.

Ona je na Tviteru osula paljbu po Đilasu, pritom patetično kukajući da će "ipak učiniti sve što od nje Vuk traži"?!

printscreen

Možda bi prepodobna Jelena trebalo malo da prikoči, odmori se od Tvitera i malo odspava. Verovatno će joj posle toga biti bolje. Pomaže to kad počneš da gubiš kontrolu.

NATO VUK JEREMIĆ HOĆE DA LEGALIZUJE DROGU ako on i Đilas pobede na izborima!

OVA GUSKA BI DA VODI DRŽAVU?! Jeremićeva omiljena šminkerka se OPASNO IZBLAMIRALA! Maćićka ne zna ni geografiju za osnovce!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dado

pre 6 godina

Svi su oni dobro namazani i premazani pa im sminkerke nisu ni potrebne.

cigla

pre 6 godina

Ja sam za legalizaciju droge uz javni registar konzumenata .. ovako nema vise smisla ...

vev

pre 5 godina

za ciglu- i cigla je prelepo ime za tebe, bezumnice, imas li ti decu, zapravo imas li mozga jos, jer droga i alkohol, unistavaju ubijaju zauvek celije mozga....! A o Macicki poljoprivrednici, pogledajt, postoji tekst sta je pre 5-6.g kada je bila na odmoru sa deckom i posvadjala se sa njim u 00h, pozvala njegovu majku i sta joj je rekla, sreca da je zena izko prepadnuta izdrzala vest! Cula je sina, a takvu zlobu u sebi takve strahote mora imati osoba koja ima pilci mozak! Procitajte i zgrozicete se.... Mogu da zamislim samo sta ce ministarka sejati po zemlji Srbiji, mislim da znam!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija