• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2018

19:02

INFORMER PODNOSI KONTRATUŽBU protiv Dragana Šolaka i CIA TV N1!

Politika

INFORMER PODNOSI KONTRATUŽBU protiv Dragana Šolaka i CIA TV N1!

Podeli vest

CIA TV N1 i Dragan Šolak, osnivač SBB-a i član uprave KKR-a najavili su danas tužbu protiv Informera. Navodno, zbog laži koje smo objavili o njima

Osim što nijednu “laž” nisu naveli, Šolak, Đilas i društvo su žestoko oklevetali Informer i preko svojih medija pokušali da uruše naš poslovni ugled i rejting u javnosti.

Zbog toga ćemo protiv svih njih podneti kontratužbu.

Mi za sve što smo o njima napisali imamo dokaze. Ništa slagali nismo.

Biće vrlo zanimljivo videti kako će Šolak, SBB, KKR  i ostali na sudu dokazati da je Informer “ostrašćeni, prljavi tabloid” i kako smo to “obmanuli i doveli u zabludu kompletnu javnost”. 

Šolak, Đilas i šef CIA hoće da ZABRANE INFORMER! Vučićević: OVO JE STRAŠAN PRITISAK NA ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO!

Inače, sasvim je zanimljivo da u svom saopštenju objavljenom na CIA TV N1 Dragan Šolak sad tvrdi da je Švajcarac. I to već 15 godina. A koliko juče hvalio se kako je biznis započeo u Kragujevcu!

Izgleda da je Šolak Srbin kada treba zgrtati lovu i bez dinara prisvajati nacionalni resurs kablovske televizije, a Švajcarac i Maltežanin je kada treba plaćati porez!?

Na kraju, javno ponavljamo pitanje Draganu Šolaku kako je i zašto postao Maltežanin? Zašto je za 650.000 evra kupio državljanstvo Malte?

On je danas u svom saopštenju naveo da to nije uradio znog poreza, nego iz “privatnih razloga”! 

Poštujemo Šolakovu privatnost, ali podsećamo da su i malteški i hrvatski mediji pisali da on preko Malte izbegava plaćanje poreza u Srbiji. Naše su pare, dakle, u pitanju.

"MALTA TUDEJ": Srpski medijski magnat Šolak kupio malteški pasoš za 650.000 evra kako bi IZBEGAO PLAĆANJE POREZA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 6 godina

Ma sve je to ista bagra N1 je u službi SBBa čak je i Jugoslav Ćosić u njihovom upravnom odboru za Srbiju gde kroz razne fondacije peru novac,dovoljno je ukucati SBB fondacija- Upravni odbor i njegovo ime odma izađe.Moguće je da Ćosić braneći njih brani svoja primanja.

Duki

pre 6 godina

Sve je to samo farsa kako bi se sakrile mutne radnje i oprao tajkuna ko novac,SBB je leglo kriminala.

Dobrila

pre 6 godina

I treba podneti kontratuzbu, dosta je i njihovog bilo.

mile

pre 6 godina

U Rusiji su mediji u koje ulazi inostrani kapital oznaceni kao spijunski, a kod nas nam takvi mediji koje finansira Amerika sole pamet, mora se nesto preduzeti po tom pitanju!

Jefimija

pre 6 godina

O dotičnoj gospodi nijedna činjenica i nijedna istina ne sme da se iznese, jer odmah prete tužbom. Da li ljudi treba da žive u lažima i blaženom neznanju kada su oni u pitanju i da im veruju svaku reč?

Anci

pre 6 godina

Pa Šolak nije ni izašao u javnost da bilo šta demantuje već samo preti tužbama. Zašto ne izađe u javnost i ne kaže istinu?

Branko Bandić

pre 6 godina

Najava Šolaka da će podneti tužbu protiv Informera je samo marketing.Od te tužbe neće biti ništa jer sve što je Informer objavio je čista istina.

Sonja

pre 6 godina

Navikli tajkun Djilas i Solak da mogu da potplauju sve zive kako bi se o njima lepo pisalo! E pa nema u ovoj drzavi zasticenih vise!

Vladimir

pre 6 godina

Istinu u Srbiji neko ne bi trebao da ućutkuje. Dobro je što j Informer podigao kontratužbu.

Dara

pre 6 godina

Tako i treba, dokazi govore u prilog informera, realnost je takva.

maja

pre 6 godina

I treba da je podnese, Ne mogu oni da ogranicavaju neciju slolbodu cim ih nesto vredja.

Tamara

pre 6 godina

Toliko o tome koliko sadasnja vlast, Vucic i SNS guse novinarstvo, guse TV i primoravaju gradjane da zive u medijskom mraku??!! Ocigledno da je situacija obratna!!

Goran

pre 6 godina

Istina se ne može sakriti, puna podrška za Vučićevića i njegov rad, moramo znati šta nam ova banda sprema.

Marko

pre 6 godina

Za pocetek treba objaviti kako i pod kojim uslovima je SBB dobio prava na kablovsku televiziju i internet. Zatim ispitati kako to da kada kao stoka stojimo u redu da platimo racun ne izdaju Fiskalni racun cec samo ceduljicu sa iznosom koji je placen. U pitanju su milijarde dinara bez valjane evidencije kroz sistem PDV-a. Takodje , postoji li unutar drzave neko telo koje bi kontroslisalo kvalitet emeitovanih programa gde dominiraju ubistva, silovanja, Americko oruzje pre svega pistolji i automatske puske.Da li je ovo najbolji marketing za njihove proizvodjace? Takodje droga u svakom filmu,propagira se silovanje, homoseksualnost i lezbejstvo kao normalna stvar. O tome da derbi domacih liga u fudbalu , kosarci i ostalim sportovima gledamo na SBB-u umesto na RTS u. Ko ovde dobija lovu da ne reaguje? I kao direktna posledica svega toga imamo pojavu agresivnosti, tuca,prebijanja pa cak i ubistava kod nas.Porodicnog nasilja svaki dana. DRZAVO, reaguj pod hitno !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija