• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

08.01.2018

19:49

ILIEV ZA INFORMER: U igri su Raća, Zdjelar i mnogi drugi, ali ne znači da će doći!

Partizan

ILIEV ZA INFORMER: U igri su Raća, Zdjelar i mnogi drugi, ali ne znači da će doći!

Podeli vest

Činjenica da nam je neki fudbaler interesantan ne znači i da ćemo ga dovesti, poručio je za Informer sportski direktor Partizana Ivica Iliev

Portugalci na sve strane puštaju vesti da će igrač Sportinga Radosav Petrović preći u klub iz Humske, pominje se i otkupna klauzula od 3.500.000 evra, ali Iliev napominje da se trenutno oseća kao da "želi ferarija, a ima novca za fijata".

- Želimo mi Raću Petrovića, nije to sporno, i prošlog prelaznog roka čekao sam ga do poslednjeg dana. Ipak, ne ide to baš tako lako. To je kao da želite ferarija, a imate novac za fijata. Verujem u naše pregovaračke sposobnosti, ali sam isto tako svestan činjenice da će Sporting radije da sačeka neki klub koji će za Petrovića da plati dva, tri miliona, nego da ga pošalje nama na pozajmicu. To je sad igra - jasan je Iliev.

Nigde po Evropi se ne radi ništa do posle Nove godine. Ne računajući ovog Kutinja koji je ranije bio dogovoren, svi ostali čekajuIvica Iliev, sportski direktor Partizana

Mnogo je onih koji su se za ovih nekoliko dana pominjali kao potencijalna pojačanja crno-belih, a u Partizanu su se ograničili na najviše tri nova igrača. Ko će to biti, možda se neće znati ni do poslednjeg dana prelaznog roka. 

- Polako, nigde po Evropi se ne radi ništa do posle Nove godine. Ne računajući ovog Kutinja koji je ranije bio dogovoren, svi ostali čekaju. Tako i kod nas. Svi pregovaraju, vagaju. Još su u igri i Đorđe Ivanović iz Spartaka, Saša Zdjelar iz Olimpijakosa i mnogi drugi, ali nema konkretnih pomaka - rekao je sportski direktor crno-belih i dodao:

- Razumem da je javnost nestrpljiva i da se pravi vest maltene od toga kad kažemo da nam je neko zanimljiv, ali to ne znači da će biti transfera. Da bi neko došao, potrebno je i neko da ode - istakao je sportski direktor crno-belih.

Naravno, uvek se nađu menadžeri koji smatraju da je za nekog igrača baš prava sredina Partizan. 

- Sedim i analiziram sve igrače koje nam neko predlaže. Znate, nemamo nameru da nagomilavamo, hoćemo dva, tri igrača i tačno znamo šta tražimo. Ipak, nikad ne možete biti sigurni odakle može da dođe dobar fudbaler, pa onda moramo sve da analiziramo. Što je interesantniji, to dublje ulazim u analizu - zaključio je Iliev. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija