• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2018

20:39

ZVEZDA NIJE BILA SVOJA! Alimpijević: Nijednu sekundu nismo odigrali kako je trebalo!

Crvena zvezda

ZVEZDA NIJE BILA SVOJA! Alimpijević: Nijednu sekundu nismo odigrali kako je trebalo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije bio zadovoljan posle poraza Budućnosti uz ocenu da ekipa nije ličila na sebe

U punoj "Morači", domaćin se pre svega sa 16 ubačenih trojki izborio za pobedu (92:86) koja je veliki korak ka prvom mestu na kraju regularnog dela sezone.

- Nema tu šta da se priča, nismo bili svoji. Nijednu sekundu nismo odigrali kako bi trebalo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može mnogo da se padne u koncentraciji i motivu. Moramo da vidimo zašto smo pali. Budućnost je u svakom slučaju zasluženo pobedila - rekao je Alimpijević.

On je istakao da je njegov tim rano ulazio u bonuse i da se iz toga može steći pogrešan zaključak da je bio agresivniji.

- Nismo mogli da postignemo agresivnost i na ovo malo želje to nismo uspevali. Ako se ne varam, već u trećim minutima smo ulazili u bonuse i onda naravno da morate da se povlačite. Rekao bih, po kretanju određenih stvari, da smo bili daleko agresivniji na ovoj utakmici, a utisak je da u stvari nismo bili agresivniji - objasnio je mladi  stručnjak.

Na pitanje o konačnom plasmanu na vrhu tabele, trener Zvezde rekao je da su sedam kola pre kraja "sva mesta u opticaju".

- Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, to svakako. Ima još dosta da se igra i kao što sam rekao i pre ovog kola, jeste dosta lakše timu koji danas pobedi, ali mislim da nije gotovo, jer i nas očekuje meč protiv Cedevite, igraju Budućnost i Cedevita, ima još i drugih ekipa koje učestvuju u borbi za četvrto mesto - zaključio je Alimpijević.

Posle gostovanja Budućnosti, crveno-beli gostovaće Efesu u petak, a u nedelju će u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Cedevitu, u još jednom jadranskom derbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija