• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beoinfo

09.01.2018

16:44

NIKODIJEVIĆ: Velika dobit od proslave Nove godine, BEOGRAD UGOSTIO 130.000 TURISTA!

Beograd

NIKODIJEVIĆ: Velika dobit od proslave Nove godine, BEOGRAD UGOSTIO 130.000 TURISTA!

Podeli vest

Zarada za novogodišnje praznike nije samo ono što je prihodovao Grad Beograd, već su tu uračunati i prihodi hotela, boravišne takse, zarade ugostiteljskih objekata i prihodi koje su imali trgovinski lanci i drugi privredni subjekti na teritoriji grada Beograda, rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević

- Imali smo sjajnu proslavu Nove godine i Grad je imao veliku finansijsku korist. Očigledno smo ponudili dobar program i kvalitetan zabavan sadržaj koji je privukao veliki broj stranih i domaćih turista. Grad Beograd se zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova na odličnoj saradnji što je doprinelo osećaju sigurnosti i bezbednosti kod svih gostiju - istakao je Nikodijević i dodao da je tokom novogodišnjih praznika broj gostiju u Beogradu dostigao 130.000.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set