• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.01.2018

09:20

(VIDEO) KIJA ZALJUBLJENA U FILIPA! Miljan je RASKRINKAO nakon ŽESTOKE PREPIRKE

Rijaliti

(VIDEO) KIJA ZALJUBLJENA U FILIPA! Miljan je RASKRINKAO nakon ŽESTOKE PREPIRKE

Podeli vest

Miljan Vračević pred svim ukućanima otkrio je kako se Kija Kockar zaljubila u Filipa Đukića, i da to svi vide, a da se folira i pozdravlja dečka Andriju u programu

U Beloj kući je tokom jučerašnjeg dana bilo prilično burno, a sve je počelo svađom između Miljana Vračevića i Kristine Kockar. Njoj se nije dopalo što joj je na uvo šapnuo da obrati pažnju na odnos sa Filipom Đukićem te mu je to prebacila. 

Vračevića je ovo žestoko pogodilo te je nešto kasnije o tome razgovarao sa Žižom Stojanović, Milanom Miloševićem i Saškom Karan.

Youtube printscreen

- Ti mene optužuješ (Kristina), da sam se ja zaljubio u tebe, a ja branim tvoj "fejk" interes. A ako uđeš sa stavom da imaš dečka napolju, da te Slobodan ne zanima ni na jedan mogući način, i da imaš nešto u životu, ako ti neko kaže da se držiš tih stavova, ne možeš ti da odreaguješ na takav način. Ona je meni rekla "Ne možeš ti to da pričaš, zato što ja znam šta radim". Ne, devojčice, ti ne znaš šta radiš nego te je sramota što ne možeš da odoliš, pa onda mene orkivljuješ kako sam ja nešto izmislio. I zato ja sa Kristinom više reč neću progovoriti - rekao je Miljan i dodao:

(VIDEO) ZARATILE SUPARNICE: Luna i Kija urlale jedna na drugu, umešao se Sloba, ali i drugi zadrugari!

- Ti moj stvaran život ugrožavaš zbog svog "fejk" života, zato što nećeš da priznaš da si se zaljubila. 

printscreen

Saška je prekinula Miljanovo izlaganje kako bi mu postavila pitanje.

- U koga se zaljubila, u tebe - upitala je Saška Karan Miljana.

(VIDEO) TEODORA NASTAVLJA DA DIVLJA! Uhvatila Anđela ZA VILICU pa mu poručila: Samo preko mene mrtve TO MOŽEŠ DA URADIŠ

Usledio je negativan odgovor, a onda i otkrivanje u koga je Kija zaljubljena.

- Kur*c u mene, u Filipa se zaljubila. A ispalo kako ja njoj branim da bude sa Filipom zbog mene - besan je bio Miljan, a zatim je dodao:

Printscreen TV Pink

- Ako smo mi prijatelji, priđeš i kažeš "E, nemoj, sviđa mi se, brate. Nemoj da me kanališ.", ne bih dve reči progovorio. Nego pišeš "Kija i Andro", a ovaj te masira celu noć - otkrio je Vračević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija