• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2018

15:50

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ: Pozivam na jedinstvo države i SPC!

Politika

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ: Pozivam na jedinstvo države i SPC!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pozvao je na jedinstvo države i Srpske pravoslavne crkve

- Moram zaista da se zahvalim Njegovoj Svetosti patrijarhu Irineju o predsedniku Aleksandru Vučiću. Mislim da je patrijarh uradio nešto veoma dobro. I ovde bi morali da stanemo sa negativnim ocenama i komentarima, i od strane mitropolita Amfilohija prema vlasti u Srbiji i predsediku Vučiću, ali s druge strane vlast ne bi trebalo da uzvraća na njegove političke izjave - rekao je Đukanović u izjavi koju je postavio na svoj Jutjub kanal.

Šta je ovim povodom Đukanović sve rekao, pogledajte na ovom snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Crkve treba da se bave crkvenim, a država državnim poslovima. A crkva ako je patriotska onda ne treba da pećkoj patrijaršiji sedište bude na Dedinju. Ne bi začudilo da beogradsko sedište preseli na Frušku goru. To smo jednom već videli. I znamo kako smo tada prošli.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija