• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportske novosti

10.01.2018

18:33

HRVATI SE PLAŠE NENADIĆA: Petar je prepun trikova! "Orlovi" uvek mogu nekog da "skinu"!

Ostali sportovi

HRVATI SE PLAŠE NENADIĆA: Petar je prepun trikova! "Orlovi" uvek mogu nekog da "skinu"!

Podeli vest

Hrvatski rukometaš Marko Kopljar pred duel sa Srbijom u Splitu na startu Evropskog prvenstva  priznaje da se plaši saigrača iz Fuhse Berlina Petra Nenadića

- Nenadić je prepun trikova, vrlo nezgodan, u stanju je da ni iz čega stvoriti nešto. Ako ga pustiš može da bude izrazito opasan. Imamo neke planove kako da ga zaustavimo. Isto tako, na Srbiju gledamo kao na protivnika kojeg moramo da zaustavimo kao ekipu i ne smemo da se fokusiramo samo na Nenadića kako se drugi ne bi razmahali - kazao je Kopljar za Sportske novosti.

Priznaje hrvatski rukometaš da je prva utakmica najstresnija.

- Svim reprezentacijama je tako, jer se nedeljama pripremaš i moraš odmah na startu da se pokažeš. Za Hrvatsku je još stresnije jer postoji nekoliko elemenata koji nam nose dodatan pritisak, igramo kod kuće, biće puna dvorana i još nam je protivnik Srbija. Treba se za sve to pripremiti - rekao je Kopljar.

Kopljar je dodao da "orlovi" imaju nezgodan tim, koji je sposoban da iznenadi favorite.

- Poslednjih nekoliko godina funkcionišu upravo na tom principu, uvek su u stanju da "skinu" nekog, a za nešto više nedostaje im kontinuitet rezultata. Sposobni su da naprave štetu, a mi to sada ne smemo da dopustimo - zaključio je Kopljar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija