• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

10.01.2018

18:45

MAJA GOJKOVIĆ: Iznosimo stavove "za" i "protiv" vanrednih parlamentarnih izbora, na kraju će Vučić reći svoje mišljenje>!

Politika

MAJA GOJKOVIĆ: Iznosimo stavove "za" i "protiv" vanrednih parlamentarnih izbora, na kraju će Vučić reći svoje mišljenje>!

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Maja Gojković izjavila je da se na sednici predsedništva SNS iznose i stavovi u prilog tome da se ide na vanredne parlamentarne izbore zajedno sa beogradskim i dodala da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kraju izneti svoj stav


Gojković je za vreme zasedanja, navela da se ozbiljno i argumentovano za sada razgovara o raspisivanju gradskih izbora, ali da se nametnulo i kao vrlo važno pitanje - da li zajedno sa beogradskim raspisati i vanredne parlamentarne. 
Kako je rekla, već sat vremena, koliko traje sednica, iznose se ozbiljni argumenti da bude i parlamentarnih izbora kada i gradskih. 

Ona je rekla da se priča i o listi za Grad Beograd i navela da će to biti "lista budućnosti", sa poštenim, ozbiljnim i odgovornim ljudima, sa idejom da se ne dozvoli da se Beograd vrati u prošlost "sa Ðilasom, Šapićem i njihovim glavnim sponzorom Miškovićem".



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija