• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2018

20:52

UROŠEVIĆ JE PARTIZANOV! U Humsku stiže prvo pojačanje!

Partizan

UROŠEVIĆ JE PARTIZANOV! U Humsku stiže prvo pojačanje!

Podeli vest

Partizan će u četvrtak  promovisati novog igrača Slobodana Uroševića, prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku

On će sa Partizanom parafirati saradnju na četiri godine. Slobodan Urošević ima 23 godine i igra na mestu levog beka, a do sada je nastupao za Napredak iz Kruševca, u kom je od 2014. godine, s tim da je kratak period bio u belgijskom Levenu.

Urošević je izbor Đukića i nemam ni razlog, ni pravo da sumnjam u njegov izbor. On je taj igrač koji će na toj poziciji doneti još jedan dodatni kvalitet - rekao je Ivica Iliev.

Teofilus Solomon je završio misiju u Humskoj i vraća sa pozajmice u Rijeku.  Humsku 1 je napustio i Saša Marjanović. Srpski šampion je raskinuo ugovor sa Marjanovićem, šest meseci pre zvaničnog isteka ugovora i slobodan je da već u januaru pronađe novi angažman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija