• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2018

22:55

(VIDEO) ČELSI I ARSENAL SMORILI NAVIJAČE! "Nula" u prvom meču polufinala Liga kupa!

Fudbal

(VIDEO) ČELSI I ARSENAL SMORILI NAVIJAČE! "Nula" u prvom meču polufinala Liga kupa!

Podeli vest

Ko će u finale Liga kupa saznaćemo nakon revanš meča pošto su u prvoj utakmici Čelsi i Arsenal odigrali utakmicu bez pobednika i golova - 0:0

Ni jedni ni dugi nisi briljirali. Najbolje šanse na utakmici viđene su tokom prvih 45 minuta utakmice, "plavci" su bili bliži golu, pa su igrači Arsenala bili zadovoljniji rezultatom 0:0. 

Prvo je Moses pripretio u 24. minutu Arsenalu, ali je Ospina sjajno zaustavio njegov šut. U finišu poluvremena ponovo je golman Arsenala bio u centru pažnje.

Sesk Fabregas je bio u šansi, ali je čuvar mreže "tobdžija" spasio tim Arsena Vengera. Tokom drugih 45 minuta Čelsi je bio bolji, ali su mreže mirovale, pa ćemo finalistu saznati tek nakon novih 90 minuta. 

U drugom polufinalnom meču sastaju se Mančester siti i Bristol.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija