• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.01.2018

11:27

(VIDEO) JOVANOV ZA PINK: I patrijarh je morao da prođe "toplog zeca" sajber patriota!

Politika

(VIDEO) JOVANOV ZA PINK: I patrijarh je morao da prođe "toplog zeca" sajber patriota!

Podeli vest

Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe "toplog zeca" od "sajber patriota i internet junaka" kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za očuvanje Kosova i Metohije

- Svako ko kaže istinu da se Vučić bori za Kosovo prođe kroz ''toplog zeca'' sajber patriota i internet junaka koji imaju potrebu da unize svakoga ko bilo šta kaže što se ne slaže sa njihovim fikcijama i njihovim umišljanjima - rekao je Jovanov.

On je dodao da je mitropolit Amfilohije kritikovao predsednika za nešto što nije uradio, već mitropolit "predviđa da će da uradi".

- Oni vide da će Vučić da izda Kosovo. Vučić koji je sprečio da Kosovo uđe u Unesko, koji je omogućio Srbima sa KiM da žive lakše, za čijeg mandata je rođeno najviše beba - rekao je on.

Dodaje da je za mitropolita izdajnik Vučić koji nije priznao Kosovo, a prijatelj i darovit čovek Milo Ðukanović koji je priznao Kosovo.

- Amfilohije se kandidovao za lidera impotentne opizicije u Srbiji koja nema očigledno ni ideju ni program pa im treba glasnogovornik da kaže nešto što ne znaju ili ne smeju - zaključio je Jovanov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija