• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

11.01.2018

11:54

 (VIDEO) KRSTIĆ: Opozicija PONIŽAVA GRAĐANE - voze se u skupim džipovima i nude da Beograd postane NARODNA KUHINJA

Politika

(VIDEO) KRSTIĆ: Opozicija PONIŽAVA GRAĐANE - voze se u skupim džipovima i nude da Beograd postane NARODNA KUHINJA

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić izjavio je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink da je politika postala disciplina za koju se nekad opravdano, a nekada ne, misli da je aktivnost za ljude niskog morala, za one koji žele "hleba bez motike"

- Politika treba da je ozbiljna aktivnost koja će ostvariti potrebe građana. Nove ljude je teško privući jer mnogi znaju da ulazak u politiku znači omalovažavanje i pljuvanje sa raznih strana, etiketiranje i zamenu normalnog života. Bežanje od politike smanjuje kvalitet ljudskog kadra koji cirkuliše na listama - rekao je Krstić za Pink.

Vučić je, kako ističe, prepoznao da su Srbiji potrebni novi ljudi koji će da pariraju stalnoj reciklaži istih političkih ličnosti iz prošlosti.

- Svi su oni sedeli zajedno, bili članovi jedne stranke, onda su se razišli, osnovali svoje stranke i sad su navodno svi novi. Optuživali su se za najgore moguće stvari, svađali se, a sad se plaše da se neće ujediniti i pregovaraju o koalicijama. Sva ova igranka svodi se smao na odnos između njih, a imala bi smisla kada bi se svela na njihov politički program, agendu. Njima to i nije tema, jer misle da građane program ne zanima - kaže Krstić, dodajući da građani nisu više "ni naivni ni blesavi".

Kako je istakao, dobro bi bilo da na političku scenu dođu ozbiljni ljudi. Krstić smatra da se politika opozicije svodi na jedno - ponuditi građanima što više besplatnih stvari, da stranke deluju kao narodne kuhinje, kako bi ih privukli na izborima. Tako se dve ili tri utrkuju šta će besplatno da ponude. S druge strane, ovakvo ponašanje ponižava narod, jer "Srbiji ne treba narodna kuhinja, već ozbiljna vlast, koja će da popravi uslove života".

- Opozicija poteže tu socijalnu demagogiju, a onda ih novinari uhvate u džipovima, mercedesima, bmw-ima, da svi vide kako su sebi obezbedili lep život - kaže marketinški stručnjak.

Govoreći o napadima na patrijarha Irineja, Krstić ističe da je izvređan na najgore načine, te da je Amfilohije načinjen junakom građanske Srbije koji pokušava da pobedi Vučića vređajući ga i ponižavajući ga.

Boško Obradović, kako ističe, promoviše nasilje, a ta vrsta histerije nešto je što opoziciju dovodi do svoje ogoljene suštine.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija