• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2018

12:42

DAČIĆ: Vučić i ja dogovorili da samostalno idemo na izbore!

Politika

DAČIĆ: Vučić i ja dogovorili da samostalno idemo na izbore!

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem dogovorio da njihove stranke na gradskim izborima nastupe odvojeno, a da koaliciju naprave nakon izbora

On je rekao da će na predstojećim izborima nastupiti u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, dugogodišnjim koalicionim partnerom, a da će njihov kandidat za gradonačelnika biti Aleksandar Antić.

Lider SPS je naveo i da je uveren da će SNS i SPS zajedno imati većinu odbornika u Skupštini grada Beograda.

Dodao je da će u kampanji nastupati "čvrsto i odlučno", a da će tako postupati i u vršenju vlasti.

Komentarišući odluku Srpske napredne stranke da se ne ide na vanredne parlamentarne izbore zajedno sa beogradskim, Dačić je rekao da ta odluka doprinosi uvođenju reda u odigravanje određenog političkog događaja i trajanje mandata pojedinačnih državnih organa.

- Vi znate da smo mi socijalisti uvek bili za to da izbori budu redovni, naravno postoje i neke prilike kada se politička nestabilnost unosi na naš politički prostor i u tim trenucima je pozitivno odrzati vanredne izbore - istakao je Dačić i dodao da pozdravlja tu odluku kao znak uvažavanja državnih interesa.

Dačić je poručio i da će SPS odmah nakon raspisivanja izbora krenuti u kampanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija