• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

11.01.2018

14:58

(VIDEO) MACA OTVORILA DUŠU: Nema Bore u mojim planovima, neću da trpim njegova poniženja!

Rijaliti

(VIDEO) MACA OTVORILA DUŠU: Nema Bore u mojim planovima, neću da trpim njegova poniženja!

Podeli vest

Maca Diskrecija danas je u rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti. Tema njihovog razgovora bio je Bora Santana, sa kojim je Maca malo u ljubavi, malo u svađi

Maca je otvorila dušu i priznala kako se zaista oseća, a može se zaključiti da joj Bora i te kako nedostaje, iako ga je noćas izbacila iz svog kreveta!

- Stalno me vređa i ponižava i kaže da je sve to šala. Nisam išla na žurku jer mi nisu stigle stvari, kosa mi je katastrofa. Malo mi je krivo što sam nominovana jer ja ne bih ni mrava zgazila i ja sam se samo branila. Sinoć mi je Bora upao u krevet, ja sam ga isterala. Nisam htela da pričam s njim. Ne znam šta je u njegovoj glavi i šta mu se dešava. Posvađali smo se zbog projekta jer sam ga ja odbija i rekla mu da je sa mnom iz korsti. Miki me isto izvređao i nemam reči. Neću da im ja dajem na značaju i da im dižem cenu i neću da učestvujem u projektu. Nema Bore u mojim planovima, neću da trpim njegova poniženja - požalila se Maca Drvetu mudrosti. 

- On je sve gori prema meni, ja to nisam zaslužila. Rešila sam da više neću da plačem, neću svoje zdravlje da narušavam. Prema Bori na skali od 1 do 10, ja osećam 10+. Nema meni pomoći - priznala je Maca, a Drvo mudrosti je obećalo da će joj pomoći oko Bore.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija