• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.I.

11.01.2018

17:59

PROLUPAO! ĐILASOV BORKO NAPAO PATRIJARHA: Sramne optužbe liderčića opozicije, NIŠTA IM NIJE SVETO!

Politika

PROLUPAO! ĐILASOV BORKO NAPAO PATRIJARHA: Sramne optužbe liderčića opozicije, NIŠTA IM NIJE SVETO!

Podeli vest

Lider 'Levice Srbije' Borko Stefanović, koji je javno podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, napao je preko svog bliskog saradnika, patrijarha SPC Irineja!

Stefanoviću su, po svemu sudeći, ozbiljno zasmetale patrijarhove pohvale na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove borbe za očuvanje Kosova i Metohije.

Prebujna mašta

Član Predsedništva 'Levice Srbije' i lični Stefanovićev poverenik za Kruševac Ivan Mandić optužio je na Tviteru prvog čoveka SPC da je 'Vučićev bot' samo zato što je konstatovao činjenicu da se šef države kao lav bori da sačuva Kosovo i Metohiju. Mandić je čak ustvrdio i da patrijarh Irinej ima člansku kartu SNS!?!

Anđelković: Borko ne bi smeo da zucne o Kosovu

Politički analitičar Dragomir Anđelković ističe da su Borko Stefanović i njegovi saradnici poslednji koji bi smeli da se oglašavaju povodom Kosova i Metohije.
- To je čovek koji je, prema razotkrivenim depešama 'Vikiliksa', Amerikancima odavao planove našeg državnog rukovodstva u vezi sa KiM u trenucima kada su prištinske strukture jednostrano proglašavale nezavisnost. Stefanović ne bi smeo ni da pomene ljude koji su branili Kosmet, a još manje da napada patrijarha koji je još jednom poslao državotvornu poruku - smatra Anđelković.

On je na društvenim mrežama doslovce napisao:

"Irinej: Vučić se bori kao lav za Kosovo. I tako patrijarh srpski urinira na sve one koji su 1999. godine položili živote i učestvovali u ratu na Kosovu i Metohiji, dok se njegov lav borio za državni stan u Beogradu... Pravi lavovi danas crkavaju gladni, a ovaj njegov jede srnetinu. Irinej nije dobar sa deset Božijih zapovesti, ali jeste sa Vučićem i rendž roverom", napisao je Mandić i dodao da patrijarh ima člansku kartu SNS, što je izazvalo zgražavanje brojnih tviteraša.

Potpuno ludilo
Borko Stefanović preko bliskog saradnika optužio patrijarha Irineja da je Vučićev bot, tvrdi čak da prvi čovek SPC ima člansku kartu SNS!?!

Kada smo juče pozvali Borka Stefanovića, on je saslušao naše pitanje, ali je istog trenutka odgovorio da 'odranije ne daje nikakve izjave za Informer'. Patrijarh Irinej, baš kao ni SPC, nisu se juče oglašavali ovim povodom.

Znaju samo za mržnju

Na drugoj strani, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kaže da se nikada nije izgovorilo ovoliko ružnih reči na račun srpskog patrijarha.

0,9 ODSTO GLASOVA OSVOJILA JE 'LEVICA SRBIJE' NA IZBORIMA 2016.

- A zašto? Zato što je rekao svoje mišljenje o prvom čoveku Srbije. Mitropolit Amfilohije, koji je prethodno napao Vučića, nikada nije doživeo ovakvu mržnju. Oni koji su ćutali dok je Amfilohije bacao kletve, sada bacaju kletve na srpskog patrijarha. To je nedopustivo. U Srbiji postoji samo jedna razdelnica, a to je mržnja prema Vučiću. Svako je dobar i prihvatljiv onoliko koliko jako i intenzivno mrzi predsednika - naveo je Vulin.

PATRIJARH SRPSKI IRINEJ U BANJALUCI: Bogu hvala na Vučiću koji se tako LAVOVSKI BORI ZA SVOJ NAROD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija