• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok

12.01.2018

15:08

MOSKVA ZBOG SRBIJE ŽESTOKO UZVRATILA VAŠINGTONU: Mi se prema Beogradu odnosimo sa poštovanjem, za razliku od Vas!

Politika

MOSKVA ZBOG SRBIJE ŽESTOKO UZVRATILA VAŠINGTONU: Mi se prema Beogradu odnosimo sa poštovanjem, za razliku od Vas!

Podeli vest

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ocenila je izveštaj demokrata u Senatu SAD da se Rusija meša u izbore širom sveta kao nekorektan i istakla da takvi izveštaji samo vode produbljivanju protivurečnosti na Balkanu i stvaraju dodatne varnice

Moskva poštuje spoljnopolitičke prioritete Srbije o kojima je prilikom decembarske posete Moskvi govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekla je Zaharova.

- Vučić je otvoreno i iskreno izrazio spremnost za razvijanje naših svestranih odnosa, istovremeno potvrdivši kurs Beograda ka evrointegracijama uz očuvanje vojne neutralnosti. Mi se prema spoljnopolitičkim prioritetima Srbije odnosimo sa poštovanjem, oslanjajući se na obostranu privrženost jačanju naše saradnje - rekla je Zaharova. 

I BRITANCI KREĆU NA SRBIJU, AMERI NE MOGU SAMI: London bi da opet određuje PRAVILA IGRE NA ZAPADNOM BALKANU!

 Prema njenim rečima, saradnja sa Beogradom se odvija potpuno u skladu sa međunarodnim pravom, uzimajući u obzir ceo spektar faktora koji utiču na situaciju u balkanskom regionu. 

Reuters

- Pritom, mi nikada nismo inicirali i ne iniciramo negativna pitanja, i ne pozivamo na korake protiv bilo koga, već obrnuto, mi smo zajedno sa srpskim partnerima otvoreni za razmatranje aktuelnih tema važnih za situaciju na Balkanu sa svim zainteresovanim stranama - navela je Zaharova.

AMERI NA PUTINA KREĆU IZ BEOGRADA: Vašington javno obznanio kakve PLANOVE IMA SA SRBIJOM I RUSIJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija