• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.01.2018

08:15

(VIDEO) STIŽE BEBA U ZADRUGU? Maca i Bora žele da postanu roditelji!

Rijaliti

(VIDEO) STIŽE BEBA U ZADRUGU? Maca i Bora žele da postanu roditelji!

Podeli vest

Nakon idiličnog ljubavnog odnosa, koji ih je doveo do veridbe, došlo je i do rasula u komunikaciji između Mace Diskrecije i Bore Santane. Bez obzira na sve oni su uspeli da reše svoje probleme, pa su ponovo bliski

Ovi zadrugari, dok su sedeli na krevetu u dnevnoj sobi, razgovarali su o svojoj budućnosti i planovima. Macu je zanimalo šta Bora ima na umu i da li možda sa njom želi da kruniše ljubav rođenjem njihovog deteta.

- Je l' bi napravio bebu? - pitala je Maca u jednom trenutku Boru, koji je ostao u čudu.

- Pa možda i bih, kada bi potpisala predugovore, kada me ne bi tužila sutra, kada ne bi bila sa mnom. Da mi to dete na nos ne izađe, da mogu da ga viđam stalno - naveo je Bora Santana neke od svojih razloga Maci.

Da se nešto dešava između njih i da pričaju o nečemu bitno, primetio je Lepi Mića, koji se ubacio sočnim komentarom, a ceo razgovor na ovu temu između Mace Diskrecije i Bore Santane, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija