• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2018

18:06

ANTIDOT: Zašto tužilaštvo još ne reaguje na krivičnu prijavu protiv Vuka Jeremića?!

Politika

ANTIDOT: Zašto tužilaštvo još ne reaguje na krivičnu prijavu protiv Vuka Jeremića?!

Podeli vest

Medijska mreža Antidot je danas saopštila da Više tužilaštvo još nije ragovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela još u aprilu prošle godine

U saopštenju se, takođe, ukazuje da bi Jeremić trebalo da odgovori na pitanja o sopstvenoj imovini i milionskim sumama u evrima za finansiranje svojih političkih aktivnosti, a koja su mu novinari Antidota postavili pre skoro godinu dana. 
Pored toga, Antidot podseća i "na ono o čemu Jeremić uporno ćuti" - da je još u februaru prošle godine objavio dosije, na kome su novinari te medijske mreže radili više od godinu dana, a u kome smo detaljno opisali aktivnosti Jeremića "za vreme vlasti Borisa Tadića, "od kojih su mnoga i krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti".

- Ukazali smo na potpisivanje štetnog ugovora sa ''Energoprojektom'' o otuđenju nekretnina u vlasništvu države kojim je Srbiju oštetio za najmanje 6 miliona evra; na poslovanje Ministarstva kojim je Jeremić rukovodio sa privatnom firmom u vlasništvu rođaka njegove supruge; ukazali smo na putovanja privatnim avionima koja su plaćana novcem građana (od kojih je samo jedan let Jeremić platio 70.000 evra); ukazali smo na nezakonito menjanje novca Ministarstva u menjačnicama ''Trange frange'', kao i da je paramama poreskih obveznika Srbije u milionima dolara plaćao najskuplje američke marketinške agencije, poput ''Podesta grupe'' i to za ličnu promociju, kako njega tako i Borisa Tadića", navodi Antidot.

(VIDEO) NAJGORI LICEMER! Bahati NATO Vuk troši HILJADE EVRA U NOĆNOM PROVODU!


Jeremić bi takođe javnosti trebalo da saopšti zašto već 330 dana ćuti na pitanje kako su on i članovi njegove porodice došli do nekretnina od čak 1.107 kvm i 11 hektara zemljišta, ali i na brojna druga koja su mu postavljena na portalu Antidota, dodaje se u saopštenju te medijske mreže. 

ANTIDOT: Jeremić se gotovo godinu skriva iza partije - ODBIJA DA ODGOVORI ODAKLE MU IMOVINA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kostadin

pre 6 godina

Ova porodica iz totalističkog režima je već treću generaciju na raznim visokim državnim položajima, kao faraoni. Trgni se sirotinjo jer evo ide i četvrta generacija begova , spahija, komesara, demokrata i pljačkaša.Zar nije dosta genetskih naslednika vladara koje interesuje samo lično bogaćenje i obećanja o budućnosti za sve ali samo posle njihovog novog bogaćenja.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija