• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2018

22:12

ANA BRNABIĆ: Razmišljam o interesu građana Srbije, jedino su rezultati važni!

Politika

ANA BRNABIĆ: Razmišljam o interesu građana Srbije, jedino su rezultati važni!

Podeli vest

Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao Vlada možemo da uradimo za njih, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić i dodala da su jedino rezultati važni

Brnabić nije želela da se bavi spekulacijama da su pojedine kolege iz vlade pokušale da je sapletu na samom početku mandata. 

- Ne želim da se bavim time. Moj posao je odgovoran i naporan i ja svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao vlada možemo da uradimo za njih. Jedino su rezultati važni - rekla je Brnabić u izvodu intervjua za dnevnik "Alo", koji je objavljen na sajtu lista.

Ona je naglasila da se nada da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati njenu "iskrenu ljubav" prema zemlji i, kako je rekla, ono što pokusava da uradi svaki dan, kao i energiju koju ulaže.

- I da će im jedino to biti važno. Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek, a onda sve ostalo - rekla je premijerka.

(VIDEO) SINIŠA MALI NA TV PINK: Mi volimo Beograd i nadamo se da će građani glasati za BUDUĆNOST, a ne za prošlost!



Podsetila je i na rezultate vlade na čijem je čelu, kao što su unapređenje pozicije Srbije na Duing biznis-listi Svetske banke, dalje napredovanje na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma, kao i da su u decembru vodeće rejting agencije ponovo povećale kreditni rejting Srbije. 

- Pozitivno smo završili sedmu, pa onda i osmu finalnu reviziju sa MMF-om. Imali smo završetak kapitalnih projekata, pre svega Kliničkog centra u Nišu, pre toga Muzeja savremene umetnosti. Postavili smo temelje elektronskoj upravi i digitalizaciji, uveli informatiku u osnovne škole, nastavili smo reformu javne uprave - rekla je Brnabić. 

Ona je dodala i da je Vlada Srbije, u prvih 100 dana rada, potpisala sedam novih ugovora sa investitorima i spustila nezaposlenost na 12 odsto. 

- Otvorili smo i dva nova poglavlja u pregovorima sa EU. To je sve okvir za dalji ekonomski rast, okvir bez kojeg tog rasta ne bi bilo i koji obezbeduje bolji standard i kvalitet života - rekla je Brnabić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija