• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2018

11:04

MOŽDA ĆE NOVAK PROĆI KAO JA! Federer računa Đokovića u favorite za AO

Tenis

MOŽDA ĆE NOVAK PROĆI KAO JA! Federer računa Đokovića u favorite za AO

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer smatra da postoje realne šanse da Novak Đoković ove godine ponovi njegov uspeh iz prethodne, kada je posle šestomesečne pauze došao na Australijan open i osvojio ga

Federera sada svi vide kao prvog favorita da odbrani trofej u Melburnu, ali on tvrdi da ostali igrači iz vrha i te kako imaju šanse da trijumfuju.

- Pre godinu sam došao u Melburn sa idejom da dobijem neki meč, a na kraju sam osvojio turnir. Ista stvar bi ove godine mogla da se dogodi Đokoviću ili Vavrinki, koji se vraćaju posle dužih pauza zbog povreda. I njima je ideja da prođu dva-tri kola, ali kada jednom krenu... - istakao je Federer.

On po svaku cenu odbacuje sa sebe teret prvog favorita za titulu, pošto gotovo svi najveći rivali: Nadal, Đoković, Vavrinka, dolaze nedovoljno fizički spremni.

- Mislim da nije dobro ako ja u 36. godini važim za prvog favorita. S druge strane, igram potpuno rasterećeno kako mi se karijera bliži kraju, pritisak sve manje osećam - tvrdi Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija